26 / 04 / 2024

Emlak Çadırı fiyatlar

Emlak Çadırı fiyatlar

Teslimleri hemen yapılan konut, ofis ve dükkanları açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı Başakşehir müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Peki Emlak Çadırı son başvuru günü ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı satılık!

Başakşehir Emlak Çadırı satılık daire fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. İlgi yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Başakşehir Emlak Çadırı dükkan fiyatları!

Başakşehir Emlak Çadırı dükkan fiyatları 199 bin TL olarak belirlendi. Tek fiyat uygulaması yapılan projede dükkanların yanı sıra 220 konut, 10 VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa çıkacak.

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi!

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi İstanbul Başakşehir'de bulunuyor. Başvuruları 29 Mayıs'a kadar devam edecek olan proje konut, ofis ve dükkan konseptiyle hayata geçiriliyor.

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Emlak sektöründe kriz beklenenden erken geldi! İnşaatlar durma noktasında!

Emlak sektöründe KKTC’de fiyatlar ve satışlar düşüyor. İnşaatlar da durma noktasına geldi. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat: Emlak sektöründe köpük kalkıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat otomobil ve emlak piyasalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat otomobil fiyatlarının düştüğü belirtirken, emlak sektöründe de köpüğün kalktığını söyledi.

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Teknosa'da kamp fırsatları başladı! Teknosa'da çadır fiyatları şoke edecek! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı tatil arayışına çıkanlara Teknosa'dan inanılmaz fırsat geldi! Teknosa, birbirinden eşsiz çadırları satışa çıkardı! Sakın bakmadan geçmeyin! Peki, Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tatilin ucuz hali: kamp! Bim, A101, Decathlon ve Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunan kamp tatili için ayıracağınız bütçe, normalde sadece otele vereceğiniz paradan daha da az! Doğa ile baş başa kalmak ve uygun fiyatlı bir tatil arıyorsanız kamp tam size göre! Peki, kamp yapmak için en uygun çadır hangileri? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Emlak Çadırı fiyatlar Haberi

Emlak Çadırı fiyatlar

Emlak Çadırı son başvuru günü bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. İlgi Yönetim imzası taşıyan projede 220 konut, 10 adet dükkan ve 10 adet ofis yer alıyor.


Başakşehir Emlak Çadırı 2015'te teslimler hemen yapılıyor. Başvuruları devam eden projede daire fiyatları 99 bin TL, ofis fiyatları 149 bin TL, dükkan fiyatları ise 199 bin TL olarak belirlendi. 


Emlak Çadırı'nda açık artırmaya sunulacak olan konutlar Medikule İstanbul projesi, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza, dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde bulunuyor.


Emlak Çadırı son başvuru günü!

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı başvuruları emlakcadiri.com web sitesi aracılığıyla yapılabiliyor. Her yıl gerçekleşmesi planlanan projede başvurular 29 Mayıs Cuma günü sona erecek.


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak...