19 / 04 / 2024

Emlak danışmanları koronavirüs çözümleri

Emlak danışmanları koronavirüs çözümleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sonrası, ABD emlak piyasası yavaşlama yaşasa da hareketliliğini kaybetmedi. Kalabalık ev tanıtımları yerini sanal gezintiye bırakıyor, evlerin satışta kalma süresi uzuyor. Yine de yatırımcıların gösterdiği güven sayesinde alım satımlar sürüyor. 

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

ATEM Başkanı Akçam: Emlak danışmanları, ev sahibi ile kiracılar arasında kalıyor!

Konut ve kiralık daire fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesi vatandaşları mağdur ediyor. Yetkililer tarafından konut sorunlarına çözümler aranırken emlak danışmanları da mevcut sorunlardan nasibini alıyor.

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile C. M.De Lourdes Kedjıdjıan Urbına ve Çil Bourgeoıs ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Lolo Sılver Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lolo Sılver Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ghanem N A GH A ve Muhammed Alkabuni tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Fikret Şimşek, Murat Yıldırım ve Nurettin Sözmen ortaklığında kuruldu.

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Farnood Rahımı Gharehveran, Sına Rahımı Gharehveran tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Becıs tarafından kuruldu.

Emlak danışmanları koronavirüs çözümleri Haberi

Emlak danışmanları koronavirüs çözümleri

Covid-19 tüm dünyada olduğu gibi ABD’de de hayatı olumsuz etkiledi. Virüsün, sağlıkla ilgili doğurduğu sonuçlar bir tarafa; ekonomi üzerindeki etkileri için halen tam bir öngörü bulunmuyor. En önemlisi de, tahmin edildiği üzere, iş yapış şekillerimizi baştan belirlememize neden oluyor. Ben de size Covid-19’un ABD’deki iş hayatını ve emlak sektörünü nasıl etkilediğini özetlemek istiyorum. 

Bildiğiniz gibi, ABD’nin federal devlet yapısı nedeniyle, kanun, kural ve toplumsal beklentiler eyaletten eyalete değişiyor. Ancak Covid-19 ile ilgili olarak bütün eyaletler aşağı yukarı benzer uygulamalara gidiyor. Bireylere ve iş hayatına her sektörde farklı kısıtlamalar getirildi ve yenileri de yolda... Genel olarak işletmeler ‘gerekli’ ve ‘gerekli-olmayan’ (essential ve non-essential) olarak ikiye ayrıldı. Gerekli işletmelerin de bazı hizmetleri durduruldu. Mesela restoranlar kapatılmadı ama sadece paket servis yapabiliyorlar. 

Emlak piyasasında...