25 / 04 / 2024

emlak fiyatları hangi şehirlerde artıyor

emlak fiyatları hangi şehirlerde artıyor

Uluslararası emlak şirketi Savills´in yaptığı araştırmalara göre dünyada en fazla milyarderin yaşadığı şehir ABD´nin New York kenti oldu. Peki dünyanın en zenginleri hangi şehirlerde yaşıyor?

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

Gayrimenkul alırken veya satarken tapu harcı ile emlak vergisini hangi taraf öder?

Gayrimenkul alım-satım işlemlerinde bazı adımlar izleniyor. Peki, Gayrimenkul satışında tapu harcı ile emlak vergisini hangi taraf öder?

Milletvekilinden flaş açıklama: Kesilen cezalar emlak sektöründe fiyatları düşürdü! 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sık sık gündeme gelen emlak fiyatları ile ilgili konuştu. İşte Erkan'ın o açıklaması...

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Talep artınca fiyatlar patladı! İstanbul'un üç ilçesinde emlak bedelleri resmen üçe katlandı!

Vatandaş ile yatırımcıların yeni gözdeleri arasında yer alan Şile, Silivri ve Çatalca'da emlak fiyatları bir sene içinde 3'e katlandı. 

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Akaryakıt fiyatları hangi ilde kaç TL? Sürücüler dikkat!

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarındaki son durumu merakla araştırıyor. Peki son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları hangi ilde ne kadar? Benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç lira oldu? Sürücüler dikkat!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin litre fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları hangi ilde ne kadar? İşte Opet, PO, Total, BP, Shell 16 Mayıs 2023 fiyat listesi

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksiti mart ayından mayıs sonuna kadar ödenebiliyor. Peki 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Benzin, motorin, LPG'de son dakika! Hangi ilde fiyatlar kaç TL? BP, PO, Opet 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Milyonlarca sürücü sık sık son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarını araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde ne kadar? İşte BP, PO, Opet, Shell, Total 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL? Sürücüler hemen bu rakamlara bakın! 

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL? İşte BP, Opet, PO, Total 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında kritik gelişme! Hangi borsada kaç lira oldu? Çiftçiler şimdi bu rakamlara bakın!

Çiftçiler, borsalarda buğday, arpa ve mısır fiyatlarının kaç lira olduğunu sık sık araştırıyor. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları hangi borsada kaç lira oldu?

emlak fiyatları hangi şehirlerde artıyor Haberi

emlak fiyatları hangi şehirlerde artıyor

İngiltere merkezli uluslararası emlak şirketi Savills´in yaptığı araştırmalara göre dünyada en fazla milyarderin yaşadığı kent ABD´nin New York kenti oldu. Star gazetesinde yer alan habere göre, New York´ta 85 milyarder ikamet ediyor. New York´ta ikamet ederken zenginlerin varlığı, kentteki emlak fiyatlarının son beş sene içerisinde yüzde 15 artmasına neden oldu.

Savills, dünyanın en büyük ve gelişmiş şehirleri arasında yaptığı araştırmada, gelir seviyesi yüksek insan sayısı ile lüks emlak fiyatları arasındaki bağlantıyı inceledi. Buna göre, bir kentte milyarder sayısı arttıkça o şehirdeki lüks emlak fiyatlarının arttığı belirlendi. Listede New York´tan sonra 2. sırayı 79 milyarder ile Hong Kong, 3. sırayı 71 milyarder ile Rusya´nın başkenti Moskova aldı. Listenin 4. sırasına ise Çin´in başkenti Pekin, toplam 61 milyarder ile yerleşti.

Dünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu yerleşim bölgesi...