19 / 04 / 2024

emlak fiyatları ne kadar arttı

emlak fiyatları ne kadar arttı

Gayrimenkulün son 2 yılda yüzde 40-50 kazandırdığını söyleyen RE/MAX Abc’nin brokeri Selami Arpacı, “Emlak, orta vadede dolar, altın ve eurodan daha fazla kazandırdı” dedi.

Batman'da emlak fiyatları cep yakıyor!

Son dönemlerde bölgedeki olaylar, emlak piyasasını olumsuz etkiledi. emlak satıcıları bölgeden birçok kişinin Batman'a yerleşmesiyle kiralarda artışa neden olduğunu belirtti.

Emlak fiyat artışlarında Türkiye 4. sırada yer aldı!

Forbes dergisi emlak fiyatlarındaki değer artışına göre ülkeleri sıraladı. Türkiye, ev fiyatlarında yüzde 10.5 artışla emlak değerlerinin en fazla yükseldiği dördüncü ülke oldu.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Konut fiyatları ne olur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Konut fiyatları ne olur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 17 maddelik o analizi...

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!

Dolar artarken konut fiyatları ne olacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar artarken konut fiyatları ne olacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik o analizi...

İzmir’de emlak fiyatları ne kadar?

İzmir’de emlak fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. 2019’un ilk günleri ile 2020’nin ilk günleri arasında kıyaslama sonucu, konut fiyatı en çok il ve ilçeler açıklandı.

Düşler Vadisi Riva fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da satışlar başladı. Peki Düşler Vadisi Riva fiyatları ne kadar?

42. Cadde dükkan fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen 42. Cadde projesinde dükkan ihalesi 14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Peki 42. Cadde dükkan fiyatları ne kadar?

Evora Denizli daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut güvencesiyle Teknik Yapı imzasıyla inşa edilen Evora Denizli projesi Haziran 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Evora Denizli daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Küçükyalı ev fiyatları ne kadar?

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesi İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı Mahallesi'nde yükseliyor. Projenin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Nidapark Küçükyalı ev fiyatları ne kadar?

2017 DAP Validebağ Konakları fiyatları ne kadar?

DAP Yapı imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen DAP Validebağ Konakları'nda 368 lüks konut yer alıyor. Peki 2017 DAP Validebağ Konakları fiyatları ne kadar?

Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de konumlandırılıyor. Peki Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Emlak fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, TCMB 2016 yılı Kasım ayı Konut Fiyat Endeksi'ne göre Türkiye'de emlak fiyatları en çok değerlenen ilin Balıkesir olmasında hükümet ve büyükşehir belediyesi yatırımlarının ön palana çıktığını bildirdi.

Emlak Konut 2017 kampanyasında konut fiyatları ne kadar?

Emlak Konut'un bugün başlayan "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına 30 projede 15 bin bağımsız bölüm katıldı. Peki Emlak Konut 2017 kampanyasında konut fiyatları ne kadar?

emlak fiyatları ne kadar arttı Haberi

emlak fiyatları ne kadar arttı

MARKALI konut projelerinde 17 yıllık uzmanlığa sahip olan RE/MAX Abc’nin brokeri Selami Arpacı, döviz kurlarında yaşanan artışa bakıp, ‘Keşke dolar alsaydık, paramız 2 yılda yüzde 50 artacaktı’ diye düşünen yatırımcıların, tüm olumsuzluklara rağmen emlak fiyatlarında da 2 yılda ortalama yüzde 40-50 artış olduğunu gözden kaçırdığını söyledi.

Arpacı, “Emlak, orta ve uzun vadede dolardan, eurodan ve altından fazla kazandırdı. Küresel kriz sonrası, 2010 başlarında 1.50 TL olan dolar, bugün 2.90 TL. Markalı konut projelerinde 200-250 bin TL olan 1+1’ler ise bugün 550-600 bin TL’ye geldi. Yani emlak fiyatları 3 katına çıktı. 6 yıllık kira getirisi de cabası” diye konuştu.‘Bekleyip görelim’ diyen yatırımcıların 3-4 aydır harekete geçtiğini anlatan Arpacı, “Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancı yatırımcılar da daha güvenle hareket etmeye başladı”...