24 / 04 / 2024

emlak gyo neveser

emlak gyo neveser

Emlak GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Neveser Taşdelen Konakları, geniş yeşil ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Faiz indirimiyle konut satışları katlandı!

Kamu bankalarının faiz indirimi ile birlikte Emlak GYO’nun tarihi kampanyası konutta ertelenen talebi canlandırdı. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Satışlar 5’e katlandı” diye konuştu.

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

İstanbul Havalimanı çalışanları için 15 bin konutluk proje!

İstanbul Havalimanı yakınına 150 binden fazla çalışan için konut üretimesi amacıyla THY ve Emlak GYO anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 15 bin konutluk bir proje yapılmasına karar verildi.

Yabancı yatırımcıya hangi hisseler öneriliyor?

Işık FX Araştırma Uzmanı Yusuf Kavak yatırımcılara Enka İnşaat, Sabancı Holding, Karsan, THY, Ford Oto, Tat Gıda, Vestel, Tümosan, Emlak GYO, Netaş, TAV hisselerini öneriyor.

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

KDV ve ÖTV indirimi kimlere yarayacak?

Konutta, beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimine gidildi. KDV ve ÖTV'deki indirim sektörü hareketlendirdi. İndirimlerinin özellikle Arçelik, Vestel Beyaz Eşya, Emlak GYO, Torunlar GYO ve İş GYO gibi şirketlere olumlu yansıması bekleniyor.

İşte Galatasaray ve Emlak Konut anlaşmasının tüm detayları!

Sarı-kırmızılılar, Emlak GYO ile Riva ve Florya arazilerinin üst kullanım hakkına yönelik yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. İşte Cimbom'un mali yol haritası...

İkinci Mavişehir projesi yolda!

Alsancak'ta Tariş'e ait tartışmalı araziler için yeni proje tamam. Tariş ile protokol imzalayan Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Mavişehir'e ne yaptıysak burada da aynısını yapacağız" dedi

Emlak GYO'nun hisseleri öneriliyor!

FED faiz artışına gitmezken, TCMB ise marjinal fonlama faizini 25 baz puan indirdi. Bu ortamda BİST-30'da değişiklik olmazken, en çok önerilen hisseler, Emlak GYO, Halkbank ve Garanti oldu.

MESA'dan KDV indirimine destek!

Konutta kalitenin adresi MESA, Emlak GYO’nun hayata geçirdiği ve ödeme kolaylıkları sunduğu kampanyayı desteklerken, konutta KDV indiriminin de ‘doğru bir adım’ olduğunu düşünüyor.

emlak gyo neveser Haberi

emlak gyo neveser
 
 

İstanbul Taşdelen'de Yeni Şile Otoyoluna cepheli, Taşdelen ormanlarınının yanıbaşında inşa edilen Neveser Taşdelen Konakları'nın 2008 Mart sonunda oturuma açılması planlanıyor.
TOKİ iştiraki Emlak GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle geliştirilen proje, Yeni Şile Otoyoluna cepheli, 72 bin 756 m2 alan üzerine inşa ediliyor. 62 bin 900 m2'si, yeşil alan ve sosyal yaşam alanı olarak ayrılan proje, 25 blok ve 354 daireden oluşuyor. 72 adet 1+1 (brüt 92m2) ve 2+1 (brüt 126m2), 150 adet 3+1 (brüt 179m2), 60 adet de 4+1 (brüt 184m2) konutlardan oluşan projede, daire fiyatları 131 bin YTL ile 352 bin YTL arasında değişiyor. Anadolu yakasındaki tüm merkezler ve iki köprüye olan yakınlığıyla Avrupa yakasına da kısa sürede ulaşım imkânı olan Neveser Taşdelen Konakları,...