24 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu bölge bayiliği

Emlak İstasyonu bölge bayiliği

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu “Bölge Bayiliği” modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek. Her bölgenin ana bayisi de belirlenen lokasyonlar da yeni Emlak İstasyonu franchise ofisi açtıracak.

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri yakında satışta!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri yakında satışa çıkacak. Emlak Konut, Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep toplamaya devam ediyor...

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri iletişim!

Emlak Konut GYO, Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesinde yer alan dükkan ve ofisler için ön talep toplamaya başladı...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Emlak Konut Projesi!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri yakında satışa çıkacak. Emlak Konut GYO, Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep topluyor...

Emlak Konut Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri iletişim!

Emlak Konut Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri projesinde ön talepler toplanıyor. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri, dükkan ve ofis alanlarından oluşuyor...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri ön talepte!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede dükkan ve ofisler yer alıyor.

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması başlıyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

Emlak İstasyonu, Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Emlak İstasyonu bölge bayiliği Haberi

Emlak İstasyonu bölge bayiliği

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu  “Bölge Bayiliği” modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek.


Emlak İstasyonu, her bölgenin merkez ilinde birer “Bölge Bayiliği” verecek. Ege Bölgesi için İzmir, İç Anadolu Bölgesi için Ankara, Akdeniz Bölgesi için Antalya, Karadeniz Bölgesi için Trabzon, Doğu Anadolu Bölgesi için Erzurum ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi için de Gaziantep'te “Emlak İstasyonu Bölge Bayilikleri” kurulacak. Her bölgenin ana bayisi ise, temsil ettikleri bölgedeki girişimci adayları ile bir araya gelerek, belirlenen lokasyonlar da yeni Emlak İstasyonu franchise ofisi...