20 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açıldı mı

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açıldı mı

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi EGE YAPI'ya yapıldı.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Emlak sektörüne müsilaj etkisi!

1.5 senedir Kovid-19 krizi yetmiyormuşçasına şimdi de deniz salyası denilen müsilaj tehlikesi ortaya çıktı. Müsilaj yalnızca İstanbul sahillerini değil ve tüm Marmara kıyılarını, Ege ve Karadeniz sahillerini de etkisi altına aldı. Salya, emlak sektörünü de etkiledi...

Ege'de Emlak Federasyonu kurulacak!

EMFED, Muğla ve Ege'de emlakçılıktaki pürüzleri gidermek adına Emlak Federasyonu kurmak için çalışmalara başladı.

Silivri Öncü İnşaat Emlak Nalburiye Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Öncü İnşaat Emlak Nalburiye Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Ege Sakallıoğlu ve Mahmut Berker Sakallıoğlu ortaklığında kuruldu.

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Ege Üniversitesi Emlak Konut'a verilecek iddiası!

İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Ege Üniversitesi’nin Bornova’daki kampüs alanın Emlak Konut'a tahisis edileceğini ve kampüsün Kemalpaşa'ya taşınacağını iddia etti.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Ege Yapı Cer İstanbul fiyat!

Ege Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Yedikule'de hayata geçirilen Cer İstanbul'da daireler 2020'de teslim edilecek..

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul satılık daire!

Ege Yapı Emlak Konut'tan 302 milyon 680 bin TL'ye satın aldığı arazi üzerinde yepyeni bir projeye başlıyor. Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesinde ön talep dönemi başladı. 

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açıldı mı Haberi

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açıldı mı


Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.



Emlak İstasyonu, İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Balıkesir, Kayseri, Samsun, Sakarya'da bulunan franchise ofisleriyle hizmet...