19 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu istanbul anadolu yakası bölge müdürlüğü

Emlak İstasyonu istanbul anadolu yakası bölge müdürlüğü

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da kiralık 2 konut ve satılık 3 arsa fırsatı! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, Kadıköy'deki 2 konutu kiraya veriyor ve Sancaktepe, Kartal ile Tuzla'da yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Arsa yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak'tan İstanbul'un göbeğinde son dakika arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! 485 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksit imkanıyla! 

İstanbul Çevre İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul'un 4 ilçesindeki 5 arsa ve 2 konut 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 8 taksit imkanıyla satışa sunuyor. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 10.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beylikdüzü ve Sarıyer ilçelerinde yer alan Hazineye ait 3 gayrimenkulü 10 milyon 297 bin 585 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar, Bakırköy, Eyüpsultan, Kağıthane ve Küçükçekmece ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 13 milyon 813 bin 675 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 116.9 milyon TL'ye satılık 164 konut!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Adalar, Kadıköy, Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 164 adet konutu 116 milyon 875 bin 542 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 16.7 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Fatih, Beşiktaş, Bahçelievler ve Avcılar ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 26 gayrimenkulü 16 milyon 678 bin 250 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Eyüpsultan ve Kağıthane İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait gayrimenkulleri  13 milyon 877 bin 110 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 70.3 milyon TL'ye satılık 29 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Tuzla, Kartal ve Şile ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 29 gayrimenkulü 70 milyon 324 bin 231 TL'ye satıyor.

Emlak İstasyonu istanbul anadolu yakası bölge müdürlüğü Haberi

Emlak İstasyonu istanbul anadolu yakası bölge müdürlüğü

Girişimci adaylarına finansman kolaylığı sağlayan şirket, bu kapsamda franchising ofisini bunaltan ve sıkıntıya sokan uzun vadeli sözleşmeler yerine minimum 2 yıl süreli sözleşmelerin yapıldığı bir sistem sunuyor. Ayrıca ofislerin cirosu üzerinden de herhangi bir yüzdelik pay alınmıyor. Bunun yerine franchising'lar her ay kendilerini mali açıdan zorlamayacak makul bir miktarda sabit ücret ödüyor.


Emlak İstasyonu, ayrıca, sisteme yeni dahil olacak franchising ofislerine, giriş bedeli konusunda da ödeme kolaylıkları sunuyor. 2017 yılında İstanbul Anadolu Yakası`nda Bağdat Caddesi ve Kadıköy`ün yanı sıra Kurtköy, Çekmeköy, Kozyatağı alanlarını...