24 / 04 / 2024

emlak konut 2. kısım başakşehir değerleme raporu

emlak konut 2. kısım başakşehir değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Başakşehir Evleri 1. Etap 1. Kısım ve İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım Konut gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı...

Emlak Konut 2 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2 milyar TL'ye kadar nominal değerde, çeşitli vadelerde kira sertifikaları ihracı kararı aldığını, kira sertifikalarının ihtiyaca göre ihracının planlandığını KAP'ta açıkladı...

Emlak Konut 2 milyar TL ihraç tavanı limit alımı için başvuru yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı azami 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı ..

Emlak Konut 2 milyarlık kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

Emlak Konut 2 milyar TL'ye kadar, halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere yurt içinde ihraç edilmesi planlanan kira sertifikalarına ilişkin ihraç belgesinin onaylanması amacıyla dün Kurul başvurusu yaptı...

Emlak Konut 2 günde 3,3 milyarlık projeye imza attı!

Emlak Konut GYO değeri toplam 3,3 milyar lirayı bulan Çekmeköy ve Florya ihalelerinde imzayı attı. 2 yeni projenin hazırlıkları son sürat devam ediyor...

Emlak Konut 2. konut seferberliğinden 3 milyar TL gelir bekliyor!

Emlak Konut'un yeni kampanyası ile vadeler 240 aya kadar uzarken, faiz oranları yüzde 0,70'in altına inecek. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ikinci konut seferberliği kampanyasından 2,5-3 milyar TL arası gelir beklediklerini söyledi.

Emlak Konut'un 2 dev kampanyasında son 10 gün!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gayrimenkul sektörü güç birliğine gitti ve konutta kampanya seferberliği başlattı. Emlak Konut'un 2 dev kampanyasında son 10 gün kaldı.

Emlak Konut kampanyasıyla 15 günde 2 bin konut satıldı!

Emlak Konut GYO, 1 Ağustos’ta başlattığı ‘Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz’ kampanyasıyla 15 günde 2 bin konut sattı. Bu rakam 2015 yılının ağustos ayına göre 4 kat yükselişe işaret ediyor.

Emlak Konut'un 2 dev kampanyası bugün başlıyor!

İnşaat sektörüne ivme kazandıracak kampanyalara imza atan Emlak Konut GYO'nun 2 dev kampanyası bugün başlıyor.

Emlak Konut'tan 2 dev kampanya!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki satışları arttırmak için 2 dev kampanya başlattı. 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada satışlar çekilişsiz, kurasız yapılacak. İşte kampanyaların tüm detayları..

Emlak Konut, TOKİ'den 2.3 milyar TL'lik 5 arsa aldı!

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı'da 2 adet toplam 1 milyar 822 milyon 838 bin 986 TL bedel ile Teşvikiye'de ise 3 adet toplam 455 milyon 121 bin 540 TL bedel ile toplamda 5 gayrimenkul satın aldı

Emlak Konut Ispartakule 6.Etap ihalesinin 2.oturumu 10 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Avcılar Ispartakule 6. Etap arsa ihalesinin 2. oturumu 10 Haziran 2016 Cuma günü saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Emlak Konut satışları 2016 yılı 2. yarısında artacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, sene başında 2016'da gayrimenkul satışlarının artacağını belirtmişti. 2016 2. çeyrekte gayrimenkul satışları yeni proje lansmanları ile birlikte hız kazanacak.

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 6. Etap ihalesi 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 2 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek. Emlak Konut Ispartakule 6. Etap arsası Unıkonut, Stüdyo 24 ve Ispartakule Evleri'ne komşu.

emlak konut 2. kısım başakşehir değerleme raporu Haberi

emlak konut 2. kısım başakşehir değerleme raporu


Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle:


Mülkiyeti Şirketimize ait İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ile ilgili olarak Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 1. Kısım ve İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi ile ilgili olarak Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projeleri için hazırlatılan 2013 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporları Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak  olarak ekte yer almaktadır. 


Başakşehir 1. kısım değerleme raporu için