18 / 04 / 2024

emlak konut borcunu öde kampanyası 2017

emlak konut borcunu öde kampanyası 2017

Emlak Konut tarafından 21 Ekim'de başlatılan "Borcunu öde fırsatı yakala" kampanyası 15 Aralık'a kadar uzatıldı. 

Emlak Konut'tan 2017 indirim kampanyası!

Emlak Konut GYO yeni bir kampanyaya başladı. "Borcunuzu şimdi ödeyin, fırsatları ertelemeyin" sloganıyla tanıtılan kampanya, 31 Aralık 2016 tarihinden önce satın alınan bağımsız bölümleri kapsıyor.

Emlak Konut GYO'dan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyasını Mart ayı itibariyle başlattı. Emlak Konut projeleri için borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirim yapılıyor. 

Emlak Konut’tan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, daha önce şirketten konut alanlar için hayata geçirdiği borç ödeme kampanyasını başlattı.

Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son gün!

Emlak Konut'un borcunu erken ödemek isteyenler için başlattığı erken ödeme kampanyası için başvurular bugün sona eriyor. 65 projede geçerli kampanya kapsamında yüzde 35 oranında indirim sunuluyor.

Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son gün yarın!

Emlak Konut GYO'nun 65 projede başlattığı erken ödeme indirimi kampanyası için başvurular yarın sona eriyor. Borcunu erken ödemek isteyenler için sunulan kampanyada yüzde 35 oranında indirim sunuluyor.

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyası için son gün!

Emlak Konut GYO'nun 65 projede başlattığı erken ödeme indirimi kampanyası için başvurular bugün sona eriyor. Borcunu erken ödemek isteyenler için sunulan kampanyada borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında indirim sunuluyor.

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyası için yarın son gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından başlatılan erken ödeme kampanyası için başvurular yarın sona eriyor. Borcunu erken ödemek isteyenler için sunulan kampanyada borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında bir indirim sunuluyor.

Emlak Konut 2017 indirim kampanyası için bugün son!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "Borcunu öde fırsatı yakala" kampanyası bugün sona eriyor.

Emlak Konut 2017 indirim kampanyası 15 Aralık'a uzatıldı!

Emlak Konut tarafından 21 Ekim'de başlatılan "Borcunu öde fırsatı yakala" kampanyası 15 Aralık'a kadar uzatıldı. 

Emlak Konut'un borç ödeme kampanyasından nasıl faydalanılır?

Emlak Konut GYO tarafından 20 Ekim'de başlatılan borç ödeme kampanyası "Borcunu Öde Fırsatı Yakala" sloganıyla duyurulmuştu. 50 projenin dahil olduğu kampanya 11 Aralık'a kadar devam edecek. Peki Emlak Konut'un borç ödeme kampanyasından nasıl faydalanılır?

Emlak Konut 30 projesinde kampanya başlatıyor!

Emlak Konut GYO, Türkiye genelindeki 30 konut projesinde büyük bir kampanya başlatıyor. Evler 120 ay taksitle ve tüketici enflasyonuna (TÜFE) endeksli satılacak, borcunu peşin ödeyene yüzde 20 indirim yapılacak.

Emlak Konut GYO, Tuzla kura çekimleri 8 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları kura çekiminin 8 Ocak 2011 tarihinde Saat 10.00'da Kafkale Spor Kompleksi'nde gerçekleşeceğini açıkladı

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

emlak konut borcunu öde kampanyası 2017 Haberi

emlak konut borcunu öde kampanyası 2017

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) 21 Ekim'de başlattığı "Borcunu öde fırsatı yakala" kampanyası 15 Aralık'a kadar uzatıldı. Söz konusu kampanya, 31 Aralık 2016 tarihinden önce satın alınan bağımsız bölümler için geçerli. 

İndirimli 50 proje


Emlak Konut'un borç ödeme kampanyası kapsamında 50 proje bulunuyor. İndirim kampanyasından yararlanabilmek için Emlak Konut'un web sayfasından “ONLINE İŞLEMLER” bölümüne (online.emlakkonut.com.tr) girmeniz, aşağıda listelenmiş olan seçeneklerden sizin için uygun olanı seçip sisteme kaydetmeniz ve gerekli evrakları Emlak Konut GYO A.Ş. Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (Batı Ataşehir) ATAŞEHİR – İSTANBUL adresine ulaştırmanız gerekiyor. 


Aşağıda listelenen projelerden;
 
- 31 Aralık 2016 tarihi ve öncesinde konut/ticari ünite satın alan,
- Ödemesi Emlak Konut’a devam eden (banka kredili satışlar hariç),
- Vadesi geçmiş borcu olan,