25 / 04 / 2024

emlak konut çevre ve şehircilik bakalnlığı

emlak konut çevre ve şehircilik bakalnlığı

Emlak Konut İstanbul Hoşdere mevkiinde ihale edilmiş olan 1506 konut ve 282 ticari üniteden oluşan Bahçekent Emlak Konutları projesinden 504 konutu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na satıyor...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Beykoz Tokatköy 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin yer teslimi gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubu için sosyal konut projesine çalıştıklarını belirterek "Emlak Konut Kampanyası'nı ekim ayı içinde açıklayacaklarını söyledi.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte sözleşmeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri tasfiye edildi.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Serra Mühendislik inşa edecek! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Emlak Konut GYO Bodrum'dan 1 milyar TL'ye arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Muğla Bodrum'da bulunan taşınmazların, toplam 1 milyar 22 milyon 744 bin 320 TL bedelle satın alınmasına ve şirket mülkiyetindeki Esenyurt'ta bulunan taşınmazın 125 milyon TL bedelle satışına ilişkin Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı arasında protokol imzaladı. 

Emlak Konut GYO, TOKİ'den gayrimenkul aldı! 

Emlak Konut GYO, T.C. Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyet ve tasarrufundaki muhtelif gayrimenkulleri 3 milyar 910 milyon 322 bin 975 TL'ye satın aldı. 

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

emlak konut çevre ve şehircilik bakalnlığı Haberi

emlak konut çevre ve şehircilik bakalnlığı

Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Hoşdere mevkiinde ihale etmiş olduğu  1506 konut ve 282 ticari üniteden oluşan BAHÇEKENT EMLAK KONUTLARI projemizden Kentsel Dönüşüm kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığına 504 adet konut satışı için işlemler...