25 / 04 / 2024

emlak konut dağ mimarlık tuzla projesi

emlak konut dağ mimarlık tuzla projesi

Emlak Konut Tuzla ihalesini kazanan Dağ Mimarlık, karma projesi için kolları sıvadı. Proje, konut, ticari ünite ve otelden meydana gelecek..

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul'da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

İstanbul’da ilk evini alacaklar için yeni bir kampanya başladı. Emlak Konut GYO ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için başvurular başladı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Milli Emlak Konya'da 27 bin 900 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da konut imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Dağ Mimarlık inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesini imzaladı. Projeyi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. inşa edecek...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 20 Temmuz'da!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesinin 2. oturumu 21 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap İhalesi 2. oturum tarihi belli oldu. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2'nci oturumu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

emlak konut dağ mimarlık tuzla projesi Haberi

emlak konut dağ mimarlık tuzla projesi

Dağ Mimarlık, Tuzla'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Tual Artı ismi verilen proje karma olarak dizayn edildi. Konut, ticari ünite ve otelden meydana gelecek proje 29 milyon 270 bin 460 TL'ye mal olacak.

Aydınlı Mahallesi'nde konumlandırılan Tual Artı projesi, 10 bin 998 metrekarelik alan üzerinde toplam 35 bin 870 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Toplam 220 daire, 165 ticari ünite ve 160 oda kapasiteli otel ve otoparklardan meydana gelen Tual Artı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

3 blok halinde tasarlanan Tual Artı'da A blokta otel+ticari alanlar, B  blok ticari alanlar ve C blok ise konut+ticari alanlardan meydana geliyor.

Tüm bloklar bodrum katlar, zemin kat ve 1. kattan birbiri ile bağlantılı şekilde olup bodrum...