19 / 04 / 2024

emlak konut Ebruli Ispartakule

emlak konut Ebruli Ispartakule

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ebruli Ispartakule projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ebruli Ispartakule 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Ebruli Ispartakule projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ebruli Ispartakule'nin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ebruli Ispartakule projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ebruli Ispartakule'nin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ebruli Ispartakule'nin değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 345.6 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile imzalanan Sözleşmeye Ek-6 No.lu Protokol ile 208 milyon 356 bin 23,83 lira olan asgari şirket payı toplam geliri 345 milyon 646 bin 316,18 liraya yükseltildi.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule toplam geliri 208 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa toplam geliri belli oldu. Protokol ile 192 milyon 164 bin 800 TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 208 milyon 356 bin 83 TL'ye yükseldi.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 192.2 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 192 milyon 164 bin 800,30 TL'ye yükseldi...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Ebruli İnşaat ile 30 Kasım tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 150.8 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-3 No.lu Protokol ile 132 milyon TL olan asgari şirket payı toplam geliri 150 milyon 861 bin 635,76 TL'ye yükseldi. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi Ebruli İnşaat'ın!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin kira değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ebruli Ispartakule ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ebruli Ispartakule projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut'tan Misstanbul Evleri'nde 422 bin TL'ye 4+1!

Emlak Konut'tan Misstanbul Evleri'nde 48 ay vadede aylık taksitler 5 bin 64 TL’den, 60 ay vadede ise aylık taksitler 3 bin 575 TL’den başlıyor

Emlak Konut GYO, Tuzla kura çekimleri 8 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları kura çekiminin 8 Ocak 2011 tarihinde Saat 10.00'da Kafkale Spor Kompleksi'nde gerçekleşeceğini açıkladı

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

emlak konut Ebruli Ispartakule Haberi

emlak konut Ebruli Ispartakule

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ebruli Ispartakule yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Avcılar Ispartakule 5.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
İstanbul Avcılar Ispartakule 5.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (EBRULİ ISPARTAKULE) projesi için hazırlatılan 2018 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için