20 / 04 / 2024

emlak konut florya

emlak konut florya

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor!

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor. Kamu ihalelerini radarına alan grup, Suudi Arabistan ve Bahreynli gruplarla ortaklık yapacak.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri 4 milyar 324 milyon TL! 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin mevcut durumuyla değeri açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Florya Evleri projesi 68 bin 36 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Cer İstanbul Projesi'nin değeri belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Florya Evleri'ne ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değerleme raporunu KAP'ta yayımladı...

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin KDV hariç mevcut durum değeri 691 milyon 207 bin TL, KDV dahil mevcut durum değeri ise 815 milyon 624 bin 260 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut Florya Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Florya Evleri projesinde yer teslimi yapıldı...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi"nin yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi'nin kazananı belli oldu. Yüklenici Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalar atıldı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 385 milyon TL ile YP İnşaat verdi. 

emlak konut florya Haberi

emlak konut florya

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut GYO ile yapılan yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Düşler Vadisi Riva Satış Ofisi'nde düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray Kulübü ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan yeni protokol duyuruldu. Toplantıya Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli ve Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz katılım gösterdi.

Mustafa Cengiz, Florya arazisiyle ilgili imzalanan yeni anlaşmayla ilgili "Florya bütün kulüplerin olduğu gibi bizim de mabedimiz, yuvamız, çalışma alanımız. Bunun bize kazandırılması çok önemli bir hizmet. İhalenin realize olduğu 2018 Mayıs sonu itibarıyla kaynaklanan bütün giderleri ödeyeceğiz. Aldığımız parayı tekrar iade ediyoruz. Evimizin bedelini ödeyerek sahip oluyoruz. Bütün herkesin bu bağlamda...