29 / 03 / 2024

emlak konut göl panorama kampanyası

emlak konut göl panorama kampanyası

Emlak Konut GYO tarafından yürütülen 20 yıl vade kampanyası bugün başladı. Emlak Konut kampanyasında Göl Panorama Evleri de var...

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi 3 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO 2020 yılı Kurumlar Vergisi Beyannamesi!

Emlak Konut GYO Vergi Usul Kanunları yöntemine göre yasal süresi içinde düzenlenmiş 2020 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi Beyannamesi yayınlandı. 

Emlak Konut GYO 2020 yılı gelir tablosu!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı 4. dönem geçici vergi beyannamesi ekinde verilen ve SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Göl Panorama 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Göl Panorama projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Kanal İstanbul güzergahında 1.4 milyar TL'lik arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Kanal İstanbul güzergahında yaklaşık 2 milyon metrekarelik arazi satın almak için TOKİ ile protokol imzaladı. Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında bulunan arazinin değeri 1.4 milyar TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Konut alanların 2 yıl ödeme yapmadığı, peşinatın yüzde 5’e çekildiği kampanyada 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO'dan 11 günde 5.2 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı 2 yıl ödemesiz Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına yoğun ilgi var. 11 günde 5.2 milyar TL değerinde 4 bin 350 konut satıldı. Dairelerin çoğu tükenince 3 proje daha kampanyaya dahil edildi.

Emlak Konut'un hedefi 2023'te 250 bin bağımsız bölüm!

Hakan Gedikli, 2019'un son çeyreğinde başlayan büyüme eğiliminin 2020'de de sürmesini bekliyor. Gedikli, "Emlak Konut olarak ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz 2023'te 250 bin bağımsız bölüme ulaşmak” diyor

Emlak Konut Göl Panorama Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Göl Panorama) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Emlak Konut yıl bitmeden erken ödeme indirimi yapacak mı?

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenlediği erken ödeme indirimi kampanyası yıl bitmeden yeniden yapılacak mı? İşte detaylar...

Emlak Konut 2019 yılı 3. dönem geçici vergi beyannamesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı 3. dönem geçici vergi beyannamesi ekinde verilen ve SPK Mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosunu yayınladı...

emlak konut göl panorama kampanyası Haberi

emlak konut göl panorama kampanyası

Göl Panorama Projesi'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunurken konutların büyüklükleri, 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor.


BeMa İnşaat tarafından Emlak Konut garantörlüğünde inşa edilen Göl Panorama Evleri, İstanbul Avcılar'da yer alıyor. Göl Panorama Evleri, TEM Otoyolu'nun yanında, E-5 Otoyolu'na 5 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 13 kilometre mesafede konumlanmış durumda.  


300 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen Göl Panorama Evleri bünyesinde, 1.431 daire ve 40 dükkkanın yanı sıra çocuk oyun alanları, spor alanları, güneşlenme terasları, yürüyüş yolları, sauna, fitness, yüzme havuzu gibi sosyal alanları da bulunuyor.


Emlak Konut kampanyasında Göl Panorama Evleri!

Göl Panorama Evleri'nin fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor. Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasıyla güncellenen fiyatlar ve teslim tarihleri ise henüz belirlenmedi. 


Tel: 444 05 40

Web: