23 / 04 / 2024

Emlak Konut ihale 2020

Emlak Konut ihale 2020

2020'de 1,12 milyar TL net kar hedefleyen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılında 8 dev ihale yapacak...

Emlak Konut GYO'dan 2022'de 16 dev ihale!

Emlak Konut GYO, 2022 yılı ihale programını açıkladı. Emlak Konut GYO 2022'de 16 dev ihale gerçekleştirecek. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO'dan 5 milyar TL'lik ihale atağı!

Yılın son çeyreğinde 15 bin konut satışı yapacağını açıklayan Emlak Konut GYO, arsa karşılığı gelir paylaşım modelli projeler için düğmeye bastı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 5 Temmuz 2021 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 3 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO 6 projedeki 17 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, 6 projede yer alan 12 konut ve 5 ticari üniteyi satıyor. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihleri 19 ve 20 Mayıs olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO 6 projedeki 14 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 6 projede yer alan 9 konut ve 5 ticari üniteyi e-ihale usulü ile satışa çıkardı. 

Emlak Konut ihale 2020 Haberi

Emlak Konut ihale 2020

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılına ilişkin hedeflediği satış rakamlarını ve yapmayı planladığı ihaleleri yayınladı.

Emlak Konut 2020 yılında toplamda 640 bin metrekare toplam brüt satılabilir alan ve 5 milyar 100 milyon TL satış yapmayı hedefliyor. Şirket, bu satışlar kapsamında 2020 yılı net karını 1,12 milyar TL olarak planladı.

Gelecek 5 sene boyunca 4,61 milyar TL kar elde etmeyi hedefleyen Emlak Konut 2020 yılında 8 dev ihale için hazırlanıyor. 

Emlak Konut anahtar teslim modeli ile 3 proje ihale edecek. Söz konusu anahtar teslim ihaleler, Sarıyer Zekeriyaköy, Ümraniye Çakmak, Ankara Çankaya Saraçoğlu'nda yapılacak.

Emlak Konut GYO'nun 2020'de gerçekleştireceği ihaleler şu şekilde: 

Gelir Paylaşımı Modeli:

1- Bakırköy Şevketiye 
2- Beşiktaş Ortaköy 
3- Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap
4- Başakşehir Kayabaşı 7. Etap
5- Başakşehir İkitelli 2....