28 / 03 / 2024

Emlak Konut Ispartakule Evleri listeleri

Emlak Konut Ispartakule Evleri listeleri

Dün saat 12:00 'de gerçekleştirilen kura çekilişinin ardından projede konut çıkan listeler ve yedek listeler açıklandı. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri yedek listesi...

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 21 Şubat 2020 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri listeleri Haberi

Emlak Konut Ispartakule Evleri listeleri

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçirilmeyi planlanan projede 20 adet 1+1, 694 adet 2+1, 1.025 adet 3+1, 110 adet 4+1 daire yer alıyor.


Alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıkarılan projedeki daireler için toplam 11 bin 447 kişi başvuruda bulundu. 


Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarılan projede ödeme planı kapsamında alt grup peşinatları 15 bin TL'den başlarken, orta gruplar için 30.000 TL'den başlangıç gösteriliyor.


Kura çekilişleri sonucunda daire satın almaya hak kazanan alıcıların, 13 Temmuz 2015-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında sözleşme imzalamaları ve peşinatlarını yatırmaları gerekiyor.


Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede daire teslimleri Haziran 2018 yılında  yapılması planlanıyor. Projenin kura çekilişi dün saat 12:00'de Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşti.

Emlak...