29 / 03 / 2024

Emlak Konut kartal konutları

Emlak Konut kartal konutları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Kartal'da yer alan 9 parsel ve Gebze 1. etap için revize gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı...

Emlak Konut GYO, İstanbul'un 4 ilçesindeki parsellerinin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Tuzla Aydınlı, Küçükçekmece Halkalı, Arnavutköy Ömerli ve Kartal'da yer alan parsellerinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte o rakamlar...

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Emlak Konut GYO Kartal ihalesinin 2. oturumu 1 Eylül'de! 

Emlak Konut GYO İstanbul Kartal 12711 Ada 2 Parsel Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturum tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Kartal ihalesine 3 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal 12711 Ada 2 Parsel İşi ihalesinin 1. oturumuna ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO, Kartal İhalesi 10 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal İhale İlanına ilişkin bir açıklama yayımladı. İşte ayrıntılar!

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası!

Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası detayları...

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

Emlak Konut GYO Batıyakası projesiyle 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için start veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da hayata geçireceği Batıyakası projesiyle 611 yeni konut inşa edecek.

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de yer alan 4 arsasının değeri belli oldu. Peki 4 arsanın değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kartal arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal arsalarının toplam değeri 67 milyon 880 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 80 milyon 98 bin 400 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut kartal konutları Haberi

Emlak Konut kartal konutları
Emlak Konut GYO tarafından açıklama:


Şirketimiz portföyünde yer alan gayrimenkullerle ilgili olarak 2013 yıl sonunda  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme  raporları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmiş olup 06/08/2014 Tarih ve 12233903-340.99-724 Sayılı yazı ile revize edilmesi talep edilmiştir.

Bu talebe istinaden Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.' nce revize edilmiş olan,



İstanbul İli Kartal İlçesi'nde Yer Alan 9 Adet Parsel ve Kocaeli Gebze 1. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri (Gebze Emlak Konutları 1) projesi için hazırlatılan 2013 Yıl Sonu Revize Gayrimenkul Değerleme Raporları ekte yer almaktadır.


Gebze değerleme raporu için tıklayın

Kartal değerleme raporu için