24 / 04 / 2024

Emlak Konut Oran değerleme raporu

Emlak Konut Oran değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya Oran arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Emlak Konut Oran'daki arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak konut GYO Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesine 1 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 17 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi 17 Mart'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 17 Mart tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO, 2021'de satış hedefini yüzde 56 aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2021 yılı için planladığı hedeflerini aştı. Şirket, 2021 yılı için belirlenen hedefin yüzde 56 oranında geçildiğini açıkladı.

Emlak Konut GYO, 2021'de 11 milyar TL'lik satış hedefliyor!

Emlak Konut GYO 2021'in 3. çeyreğinde 9.3 milyar TL'lik satış yaptı. 2021'de yüzde 76, 2022'de yüzde 65 oranında ön satış hedefleyen Emlak Konut GYO, yıl sonu için hedef satış rakamını 11 milyar TL olarak açıkladı.

Emlak Konut GYO faiz oranlarını güncelledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 milyon TL'ye kadar olan konutlar için faiz oranını yüzde 0.69'dan 0.89'a, 1 milyon ve üzeri konutlar için ise yüzde 0.74'ten 0.94'e çıkardı.

7 soruda Emlak Konut GYO 0,69 faiz kampanyası!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da destek verdiği konut kredisi faiz indiriminde yeni bir adım atıldı. Emlak Konut GYO, 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a çekti...

Emlak Konut GYO faizleri 0.69’a çekti!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da katıldığı konut kredisi kampanyalarında yeni bir gelişme daha yaşandı. Emlak Konut GYO, 10 bin konutluk 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a düşürdü...

Emlak Konut GYO'dan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyasını Mart ayı itibariyle başlattı. Emlak Konut projeleri için borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirim yapılıyor. 

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası için son 7 gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyası Mart ayı itibariyle başladı. Borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya için son 7 gün...  

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 10 gün sonra bitiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme indirim kampanyası 2020 Mart ayı itibariyle başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya 10 gün sonra sona eriyor. Kampanya kapsamında tam 57 proje bulunuyor. 

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 için son gün 31 Mart!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme indirim kampanyası 2020 geçtiğimiz günlerde başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya kapsamında tam 57 proje bulunuyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 ne zaman bitecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme indirim kampanyası 2020 başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya kapsamında tam 57 proje yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut Oran değerleme raporu Haberi

Emlak Konut Oran değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çankaya Oran yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
"Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için