19 / 04 / 2024

emlak konut Şişli Teşvikiye

emlak konut Şişli Teşvikiye

Emlak Konut GYO güvencesi ile DAP Yapı tarafından inşa edilecek DAP Nişantaşı projesinde 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Sonuçlar açıklandı mı?

​​​​​​​THY Emlak Konut Anavutköy kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. THY Emlak Konut iş birliği ile yapılan projenin müracaatları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Kura sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Şişli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Şişli Parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Şişli arsasının kat sınırı 10!

Emlak Konut Şişli arsasındaki konut ve ticaret alanında yapılacak binaların kat sayısı 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı ise 5 kat olarak belirlendi.

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

Emlak Konut İçmeler arasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO, Tuzla İçmeler Mahallesi'nde yer alan parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Şişli'deki arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut, KAP'ta İstanbul Şişli Teşvikiye parsellerine ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut için 2016 yatırım yılı oldu!

Emlak Konut GYO, 2016 yılı içerisindeki “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyasıyla birlikte ağustos ayında 2 bin 547 adet bağımsız bölüm 407 bin 29 metrekare satılabilir alan karşılığı 1 milyar 960 milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi.

Emlak Konut Şişli Teşvikiye Parselleri 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Şişli Teşvikiye Parselleri 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut'un Şişli Teşvikiye'deki arsalarının değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli Şişli Teşvikiye'daki arsalara yönelik hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO üçüncü çeyrekte 177 milyon TL net kâr açıkladı!

"Emlak Konut için "al' tavsiyemizi ve 3,30 TL olan hedef fiyatımızı koruyoruz. Şirket üçüncü çeyrekte 177 milyon TL net kâr açıkladı. Bu tutar yıllık bazda yüzde 48,9 düşüşe denk geliyor.

emlak konut Şişli Teşvikiye Haberi

emlak konut Şişli Teşvikiye

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) DAP Nişantaşı projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

DAP Yapı tarafından inşa edilecek DAP Nişantaşı projesinde 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı. Emlak Konut GYO tarafından  İstanbul İli, Şişli İlçesi, Teşvikiye Mahallesi, "İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 405 Ada 110 Parselde yer alan 92 adet Konut ve 1 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 93 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 3 Nisan 2020 tarihinde alındı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Şişli İlçesi, Teşvikiye Mahallesi, "İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 405 Ada 110 Parselde yer alan 92 adet Konut ve 1 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 93 adet...