29 / 03 / 2024

emlak metrekare birim fiyatı

emlak metrekare birim fiyatı

TOKİ'nin 81 ilde konut projelerine başlayacağının açıklandığı bugünlerde gelen son dakika haberi moralleri bozdu. Geçen ay 8 bin 656 TL olan konutların metrekare fiyatlarında bu ay yüzde yüzün üzerinde artışlar oldu. Bu artışların TOKİ projelerine de yansıyacağı öğrenildi.

Arsa ve tarla yatırımlarına ilgi artıyor! İznik'te metrekare birim fiyatları 10 bin liraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gürcan Sütlüdere, İznik bölgesindeki gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Sütlüdere, göle yakın yapılaşma hakkı olan arsa niteliğindeki taşınmazların metrekare birim değerlerinin  8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiğini belirtti.

Bodrum'da konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor!

Bodrum'un lüks semtlerinde konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor.

O ilde konut fiyatları yüzde 100'den fazla arttı! Metrekare birim değeri 20 bin TL'ye ulaştı!

Manisa’da sitelerin metrekare birim değerlerinin 15 bin TL ile 20 bin TL, mahalle merkezinde bulunan metrekare konut değerlerinin ise 8 bin TL ile 10 bin TL civarında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Emlak vergisi için kimler dava açabilir?

Emlak vergisi, her 4 senede bir takdir edilen arsa ve arazi metrekare birim değerleri baz alınarak belirleniyor. Takip eden senelerde ödenecek vergi, yeniden değerleme oranının yarısı kadar yükseltiliyor. Peki emlak vergisi için dava açılabilir mi? Emlak vergisi için kimler dava açabilir?

Emlak vergisi yüzde 100 arttı!

Emlak vergisi mükellefleri vergi tutarlarındaki artış karşısında şaşırdı. Emlak vergisi tutarları her 4 senede bir kez takdir komisyonlarınca hesaplanan arsa metrekare birim değerleri (rayiç bedel) üzerinden belirleniyor. Kimi ilçelerde değerler yüzde 100’ün üzerinde arttı.

Emlak vergisi oranları 2019!

2019'da mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri tespit edildi. Peki, emlak vergisi oranları 2019 ne kadar?

Emlak vergisi 2019'da ne zaman ödenecek?

2019 yılında mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri belli oldu. Peki, emlak vergisi 2019'da ne zaman ödenecek?

2019 emlak vergi değerleri belli oldu! 

2019'da mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri belli oldu..

Nidapark İstinye Emlak Konut fiyat listesi!

Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Nidapark İstinye Emlak Konut fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

Emlak Vergisi'nde arsa ve arazi değerlerinde yüzde 50 sınırı!

Emlak Vergisi'nde 2018 yılına ilişkin bina ve arazi vergi değerlerinin hesabında, 2017 için uygulanan asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerinin yüzde 50 fazlası esas alınacak.

Emlak vergisi değerlerine yapılan itirazlar TBMM'de!

Emlak vergisi metrekare birim değerlerine yapılan itirazlar TBMM'de konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Dekon Senkron’da metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL’den başlıyor!

Dekon İnşaat, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde yepyeni bir projeye başladı. Dekon Senkron, hem konut, hem ev-ofis olarak kullanılabilmesi, proje kapsamında yer alan ticari alanları, geniş balkonları ve 4,800 TL’den başlayan metrekare birim fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor

Validebağ Konakları Emlak Konut kampanyası!

Metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlayan Altunizade Validebağ Konakları 17 bin 237 metrekare arsa alanında konumlandırılıyor. Proje Emlak Konut GYO kampanyasına dahil...

emlak metrekare birim fiyatı Haberi

emlak metrekare birim fiyatı

(BETAM) 2022 Nisan ayına ilişkin açıkladığı Satılık Konut Piyasası Görünümü raporunda satılık konut ilan metrekare cari fiyatı 2022 Nisan’da yıllık bazda yüzde 153,9 artarak 9 bin 723 TL’ye çıktı. Bu rakam geçen ay 8 bin 656 TL olarak hesaplanmıştı. Konut metrekare fiyatlarındaki artışların TOKİ'nin 81 ilde yapacağı yeni konut projelerinin de anahtar teslim tarihlerindeki liste fiyatlarına da yansıyacağı ifade ediliyor.

ORTALAMA 100 METREKARE EVİN FİYATI 972 BİN TL'Yİ AŞTI

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi’nin (BETAM) 2022 Nisan ayına ilişkin açıkladığı Satılık Konut Piyasası Görünümü raporunu açıkladı. Rapora göre; mart ayında 15 puan yükselen fiyat artış oranı nisan ayında 19,6 puan yükseldi. Ülke genelinde ortalama satılık konut ilan metrekare cari fiyatı 2022 Nisan’da yıllık bazda yüzde 153,9 artarak 9 bin 723 TL’ye...