27 / 04 / 2024

emlak ortaklığı tekfen

emlak ortaklığı tekfen

Tekfen Emlak Geliştirme Grubu, önde gelen uluslararası varlık yönetimi şirketi Och-Ziff (OZ) ile ortaklık anlaşması imzaladı. Gerçekleştirilen ortaklığın ardından Tekfen, emlak projelerini yeni kurulacak Tekfen-OZ Emlak Geliştirme A.Ş. çatısı altında sürd

Emlak Katılım’dan Türkiye’nin ilk ortaklığa dayalı sukuk ihracı!

Emlak Katılım, 17-18 Mart 2021 tarihlerinde talep toplamasını yaptığı 455 gün vadeli ve yaklaşık 47 milyon lira tutarlı sukuk ihracıyla, Katılım Bankacılığına özel bir fon toplama yöntemi olan Özel Fon Hesabı Havuzu üzerinden Türkiye’nin ilk emek-sermaye ortaklığına dayalı sukuk ihracını yaptı.

Tekfen'in Libya'daki alacaklarıyla ilgili görüşmelerde son durum! 

Tekfen Holding’in bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat’in yüzde 67 pay sahibi olduğu Tekfen-TML Ortak Girişimi'nin (TTJV) Libya'da üstlendiği Büyük Nehir Projesi durdurulmuştu. Tekfen'in alacaklarına ilişkin görüşmeler devam ediyor...

Tekfen Emlak ile Tekfen İnşaat birleşiyor!

Tekfen Holding'in sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin, sermayesinde yüzde 99,99 oranında paya sahip olduğu Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından devralınmak suretiyle birleşmesine karar verildi...

Tekfen Emlak HEP İstanbul ödeme koşulları!

Tekfen Emlak HEP İstanbul ödeme koşulları kapsamında yüzde 4 peşinatla ödeme fırsatı sunuluyor...

Tekfen Emlak HEP İstanbul fiyatları!

Toplam 1.424 konut ve 11 ticari birimden meydana gelen Tekfen Emlak HEP İstanbul fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Emlak'ın yönetiminde söz sahibi!

Tekfen Holding yönetimde söz Sahibi olan personellerini açıkladı. Tekfen Emlak Geliştirme'de söz sahibi olan personel Zeynep Hüveyda Oral olarak açıklandı.

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Emlak Geliştirme'ye atandı!

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Oral 30 Nisan'da Saf GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmıştı.

Tekfen Emlak Geliştirme: GYO'ya dönüşebiliriz!

Tekfen Emlak Geliştirme, ABD'li fon şirketi Amstar'la ortak projeler geliştirecek. Genel Müdür Ömer Egesel, "Şu sıralar çalıştığımız 2-3 proje var. Biz de GYO'ya dönüşebiliriz" dedi.

Tekfen Emlak Hep İstanbul ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 1424 daire yer alıyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul ödemeleri kapsamında peşinatta yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

11 blok şeklinde yükselen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 387 bin 500 TL'den başlıyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Hep İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim için 444 8 437 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyatları!

Tekfen Emlak projesi olan Hep İstanbul Evleri 'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyatları 267 bin TL'den başlıyor.

emlak ortaklığı tekfen Haberi

emlak ortaklığı tekfen



Tekfen Holding bünyesinde 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme Grubu, yeni bir ortaklığa imza attı. ABD'nin önde gelen varlık yönetimi şirketi Och-Ziff (OZ) ile ortaklık kararı alan Tekfen Holding A.Ş. bundan böyle emlak geliştirme projelerini yeni kurulacak Tekfen OZ Emlak Geliştirme A.Ş. şirketiyle sürdürecek.


Ortaklık sözleşmesi, Och-Ziff'i temsilen Och-Ziff Avrupa Ofisi Başkanı Michael Cohen, Tekfen'i temsilen ise Tekfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gigin, Tekfen Holding CEO'su Erhan Öner ve Emlak Geliştirmeden Sorumlu Tekfen Holding Başkan Yardımcısı Mehmet Erktin'in katılımıyla düzenlenen törende kutlandı.


Yeni kurulan şirket, İstanbul'un yanı sıra Türkiye'nin diğer büyük şehirlerinde de konut ve ticari gayrimenkul projeleri geliştirecek.


Akmerkez'in kurucularından


Tekfen Emlak Geliştirme Grubu, gayrimenkul sektöründeki gelişmeler ile ortaya çıkan yüksek kaliteli yapı ihtiyacını karşılamak üzere 2000...