27 / 04 / 2024

emlak ve inşaatta iş fırsatları

emlak ve inşaatta iş fırsatları

www.emlakkulisi.com'dan dev bir araştırma daha... Zorlu Gayrimenkul, Uransan, KC Group ve Dündar İnşaat'ın da aralarında bulunduğu 10 şirket eleman alacak. Hangi şirketler? Hangi alanlarda eleman alımı yapacak?

Minimalist Gayrimenkul Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimalist Gayrimenkul Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Pekgöz tarafından kuruldu.

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunes Alı tarafından kuruldu.

Nisan'da hizmet sektöründe güven arttı, perakende ve inşaatta geriledi! 

TÜİK verilerine göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi nisan ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükseldi. Perakende ticaret sektöründe yüzde 1,3 ve inşaat sektöründe yüzde 0,1 gerileme kaydedildi. İşte o veriler...

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Güven endeksi bu ay hizmet sektöründe arttı! Endeks perakende ticaret ve inşaatta düştü! 

Güven endeksi, Mart ayında, Şubat'a oranla hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükselirken, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,4 ve inşaat sektöründe yüzde 1,5 düşüş kaydetti. 

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Barakat A. Thuhaıbavı tarafından kuruldu.

Mekar Emlak Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mekar Emlak Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mustafa Karazeybek tarafından kuruldu.

Infinite Investment Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infinite Investment Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Amırshahab Shahın Nıa tarafından kuruldu.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Barna Sueno Turizm Emlak Ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Barna Sueno Turizm Emlak Ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Farzaneh Aghbalı , Mahmoud Aghbalı, Farzad Aghbalı tarafından kuruldu.

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Boyoğlu tarafından kuruldu.

Arash Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arash Emlak Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Nasrın Mohammadıan tarafından kuruldu.

emlak ve inşaatta iş fırsatları Haberi

emlak ve inşaatta iş fırsatları

1) Zorlu Gayrimenkul: Proje müdür yardımcısı, şantiye şefi, saha inşaat mühendisi, makine mühendisi, elektrik mühendisi, mimar, iş güvenliği mühendisi, planlama mühendisi, harita mühendisi, topoğraf ve teknikerler alacak. Başvurular: [email protected] adresine veya 0 212 422 01 11 nolu faksa yapılabilecek.


2) KC Group: Satış temsilcileri ve yönetici asistanları alacak. Başvurular 0 212 280 80 59 nolu faksa veya [email protected] adresine yapılabilecek.


3) abcgroup: Şirketin yurt içi ve yurtdışı şantiyeleri ile İstanbul merkez ofisinde görev yapacak proje müdürü, şantiye şefi, saha mühendisleri, mimar, planlama mühendisi, iş güvenliği mühendisi, harita mühendisi, beton santral üretim mühendisi, muhasebe sorumlusu ve sekreter alınacak. Başvurular ik@abcgroup adresine veya 0 216 658 95 50 nolu faksa yapılabilecek.


4) Dündar İnşaat: Satış ve pazarlama...