26 / 04 / 2024

Emlak veri şirketi Realtytrac

Emlak veri şirketi Realtytrac

ABD'den mortgage konusunda bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber: Haziran'da haciz sayısı Mayıs'a göre düştü. Kötü haber: Geçen yılın aynı ayına göre arttı

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Kamik tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Dode İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Dode İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Akçiçek ve Zeynep Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Polat tarafından kuruldu.

Elm Apartments Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Elm Apartments Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Imad Al-Salam tarafından kuruldu.

Dn Emlak Limited Şirketi Kuruldu!

Dn Emlak Limited Şirketi Beşiktaş’ta 350.000,00 TL sermaye bedeli ile Natalıa Sokolova tarafından kuruldu.

Elitturk Emlak Limited Şirketi Kuruldu!

Elitturk Emlak Limited Şirketi Avcılar’da 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Alaudın Galioğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Khoder Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Khoder Emlak Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Khoder tarafından kuruldu.

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Alm Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Alm Emlak Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ala'a Masoud Y. Al-Agha ve Alaeldeen M. Yahya Al-Agha ortaklığında kuruldu.

Emlak veri şirketi Realtytrac Haberi

Emlak veri şirketi Realtytrac

Emlak veri şirketi Realtytrac, ABD'de ipotekli konut hacizlerinin Mayıs ayında 30 ayın zirvesine çıkmasının ardından Haziran ayında düştüğünü açıkladı.

Çok sayıda mortgage kredisinin faiz oranlarının daha yüksek seviyeden belirleneceği için, borçlarını ödeyemeyenlerin sayısının önümüzdeki dönemde artacağını açıkladı.

Realtytrac'ın raporunda, hacizlerin, Mayıs ayında yüzde 19 yükselmesinin ardından Haziran'da yüzde 7 düşerek 164 bin 644'e indiğini bildirdi. Bu rakam, geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 87 fazla.

Realtytrack yöneticileri yılın ikinci yarısı için görünümün pozitif olmadığını bildirdi. Kuruluş yönetimi yılın ikinci yarısında yeniden belirlenecek 1 milyar dolara yakın mortgage kredisi olduğunu, sonbahar aylarında haciz sayısının yeniden artacağın...