25 / 04 / 2024

Emlakta prim potansiyeli en yüksek şehir

Emlakta prim potansiyeli en yüksek şehir

Dubai Cityscape'te CBRE’nin açıkladığı raporda İstanbul ‘en ucuz metropol’ olarak gösterilince, 61 firmayla Cityscape’i abluka altına alan Türk şirketlerinin ‘prim potansiyeli en yüksek şehir’ argümanı da gerçek oldu.

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Konut ve arsa yatırımcılarına altın tavsiyeler!

Adason Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kara, "İnşaat maliyetlerinden etkilenmeyen hemen teslim konutlara ve prim potansiyeli yüksek arsalara yatırım yapmanın tam zamanı" dedi...

Kanal İstanbul güzergahı prim potansiyeli taşıyor mu?

Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı geçtiğimiz Ocak ayında açıklandı. Peki Kanal güzergahı yeni yatırım için prim potansiyeli taşıyor mu?

Beyaz Park Topkapı'da yaşam başlıyor!

Beyaz Park Topkapı projesinde yaşam başlıyor. Merkezi konumuyla yüksek prim potansiyeli taşıyan Beyaz İnşaat projede konut teslimlerine hazırlanıyor. 

Ataköy-Zeytinburnu hattı lüks konutların merkezi oldu!

Ataköy- Zeytinburnu hattının prim potansiyeli Avrasya Tüneli’yle birlikte arttı. Ataköy- Zeytinburnu hattı lüks konutların merkezi haline geldi.

Helis More’da metrekare fiyatları 8 bin 500 TL'den başlıyor!

Yatırımda Kazanan Olmak için Yatırımın‘’ Kare Ası’’ olarak nitelendirilen Dört önemli hamle; Prim Potansiyeli, Lokasyon, Ulaşım İmkânı, Sosyal donatılar!

Çukurova Balkon yüksek kazanç sağlıyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır Adana, Mersin ve İstanbul’da binlerce konut üreten SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, projelerinin yüksek prim potansiyeli ile dikkat çekiyor.

Fikirtepe'de kentsel dönüşümün önü açıldı!

Fikirtepe’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı müdahalelerle tüm tıkanıklıkların önü açıldı. Lokasyonu ve prim potansiyeli ile öne çıkan bölgede çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 35 bin konuta ev sahipliği yapacak bölgede yeni projelerin değeri 18 milyar doları bulacak.

Türkiye ekonomisinin potansiyeli büyüme rakamlarının üstünde!

İTO Başkanı Çağlar, "Türkiye ekonomisinin potansiyeli bugün ortaya koyulan büyüme rakamlarının çok daha üstünde. Ancak yoğurdu üfleyerek yemeye devam ettiğimiz için finans dünyamızdan yeteri kadar istifade edemiyoruz. " dedi.

Kapıcının prim borçları için bireysel başvuru yapılabilecek!

Son dönemde gündemde olan borç yapılandırmasında pek çok detay bulunuyor. Apartman sakinlerini ilgilendiren düzenlemelerden biri ise birikmiş kapıcı borçlarına ilişkin. Kat malikleri, kapıcı prim borçları için bireysel başvuru yapabilecek, adi ortaklıklarda borcun tamamı yapılandırılacak.

Esenyurt'ta emlak sektörü 4 yılda yüzde 150 prim yaptı!

İstanbul’un hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Esenyurt 2018’de açılacak metro ile son 4 yılda yüzde 150 prim yaptı. Metrekare fiyatları bin 800 liradan 4 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesi!

İstanbul'da satışta olan markalı konut projesi sayısının bini aşması bir yandan yatırımcılara ciddi bir hareket alanı sağlarken diğer yandan doğru proje seçimini oldukça zorlaştırıyor. İşte getiri potansiyeli en yüksek 50 proje...

İşte gayrimenkul yatırımında prim yaptıracak bölgeler!

Ev alarak yatırım yapmak isteyenlerin sayısı hayli fazla. Ev arayışında olanlara ışık tutması için sektörün önde gelen, isimlerine prim yaptıracak yeni bölgeleri açıkladı.

Emlakta prim potansiyeli en yüksek şehir Haberi

Emlakta prim potansiyeli en yüksek şehir

Dubai’deki Cityscape Global gayrimenkul fuarında CBRE’nin açıkladığı raporda İstanbul ‘en ucuz metropol’ olarak gösterilince, 61 firmayla Cityscape’i abluka altına alan Türk şirketlerinin ‘prim potansiyeli en yüksek şehir’ argümanı da gerçek oldu.


Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarının başında anılan Dubai Cityscape Global 2015’te geçen hafta boyunca Türk firmaları gelen ziyaretçilerden yatırım çekmek için adeta çırpındılar. Fuarın düzenlendiği Birleşik Arap Emirlikleri’nin ardından 61 Türk firması ile en fazla temsil edilen ülke olan Türkiye’deki müteahhitlerin yabancıya satışta sıkça dillendirdikleri ‘prim potansiyeli en yüksek ülke’ argümanı, fuarın son gününde yayımlanan bir rapor ile tescillendi. 


İSTANBUL 2014’E GÖRE YÜZDE 15 ARTTI 


ABD merkezli uluslar arası gayrimenkul yatırım danışmanlık firması CBRE’nin Cityscape Fuarı’nda duyurduğu Global Living araştırmasına göre İstanbul, metrekaresi 1173 dolar ile dünyanın önde gelen gayrimenkul yatırım...