26 / 04 / 2024

Beyaz Park Topkapı'da yaşam başlıyor!

Beyaz Park Topkapı'da yaşam başlıyor!

Beyaz Park Topkapı projesinde yaşam başlıyor. Merkezi konumuyla yüksek prim potansiyeli taşıyan Beyaz İnşaat projede konut teslimlerine hazırlanıyor. 



Yaşamın Mayıs ayında başlayacağı Beyaz Park Topkapı'da sınırlı sayıdaki dairelerin satışları avantajlı fiyatlarla devam ediyor. Beyaz Park Topkapı projesinden ev sahibi olanlar yüksek kazanç elde ediyor. 
 

BÖLGENİN EN FAZLA TALEP GÖREN PROJESİ

İstanbul Topkapı'da 150 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen proje 371 konut ve 4.000 metrekareyi bulan ticari ünitelerden meydana geliyor. Beyaz Park Topkapı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört tip daire seçeneği yer alırken direler, 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Beyaz Park Topkapı projesinde bay ve bayanlar için ayrı hamam ve sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, fitness salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları mevcut.

 

ULAŞIM AĞININ MERKEZİNDE YER ALIYOR

Beyaz Park Topkapı, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Proje konum olarak; Cevizlibağ Metrobüs durağına 600 metre, Davutpaşa tramvay durağına 200 metre, Atatürk Havalimanına 10 kilometre, Esenler Otogarı’na 3.5 kilometre, Sultanahmet’e 8 kilometre,  Marmaray  Zeytinburnu durağına ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. 


Tel: 481 24 24
Web: www.beyazparktopkapi.com


Geri Dön