19 / 04 / 2024

Empire State newyork

Empire State newyork

New York'un sembol gökdelenlerinden Empire State binasının sahibi şirket, 71 milyon adet hisseyi satışa sunacak. Dünyanın en yüksek binalarından Empıre State, 1 Ekim'de halka arza edilecek

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira

State Corps Sefakoy Konut Anonim Şirketi kuruldu!

State Corps Sefakoy Konut Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

Dünyaca ünlü isimden altın yatırımcılarına müjde

State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley, altının Fed’den korkacak hiçbir şeyi olmadığını söyledi. Stanley, bunun doğru olduğunu kanıtladığını belirtti.

Altın yatırımcıları bu habere çok sevinecek! Altın bu hafta iki katına çıkabilir...

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley’den yatırımcıları sevindirecek açıklama geldi: Altın iki katına çıkabilir!

Asaria Real State Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaria Real State Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de A. Sıfelısıslam Abdelrahman tarafından kuruldu.

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Sajaad Huseın tarafından kuruldu.

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

Empire State newyork Haberi

Empire State newyork

New York 'un sembol gökdelenlerinden Empire State binasının sahibi şirket, 71 milyon adet hisseyi satışa sunacak. Dünyanın en yüksek binalarından Empıre State, 1 Ekim'de halka arza edilecek. New York'un sembol gökdelenlerinden Empire State binasının sahibi şirket, 71 milyon adet hisseyi satışa sunacak. Şirket, halka arzdan hisse başına 13-15 dolar yani yaklaşık 1,07 milyar dolar gelir elde etmeyi hedefliyor. Empıre State'in, New York Borsası'nda 'ESRT' koduyla işlem görmesi...