26 / 04 / 2024

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.



THY, bu yıl 44'üncüsü düzenlenen 102 katlı Empire State Binası'na tırmanma yarışının ana sponsoru (sunan sponsor) oldu.

THY, Empire State Binası'nda yarışmak için dünyanın en yoğun borsası olan ve piyasa değeri en yüksek pirinç tarlasına ev sahipliği yapan New York Menkul Kıymetler Borsası'nda etkinliğin açılış zilini çaldı.

New York borsası haftanın son gününü sert bir düşüşle tamamladı!

THY New York Müdürü Emre İsmailoğlu, THY Amerika Kargo Satış Başkan Yardımcısı Mehmet Gürkan, THY New York Pazarlama Şefi Abdullah Buğra Erarslan, THY New York Kurumsal Satış Şefi Nur Bülbüloğlu ve Empire State Realty Trust Yönetim Kurulu Başkanı Tony Malkin.

Empire State Binası yarışı 6 Ekim'de New York saatiyle 20.00'de yapılacak.

Geçen yıldan devam ederek bu yıl da dünyanın dört bir yanından sporcular ter dökecek. Bu yıl ilk kez Empire State Binası'na taşınacak olan şirket çalışanlarının da aktif katılımı bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön