26 / 04 / 2024

New York Borsası bugünü düşüşle kapattı!

New York Borsası bugünü düşüşle kapattı!

New York borsası, yükselen faiz oranlarının yüksek enflasyon ortamında ekonomiyi resesyona sürükleyebileceği endişeleriyle düşüşle kapandı.



New York borsası, yükselen faiz oranlarının yüksek enflasyon ortamında ekonomiyi resesyona sürükleyebileceği endişeleriyle düşüşle sonlandırdı.

Dow Jones Endeksi, 300 puanın üzerinde kapanarak yüzde 1,15 düşüşle 29,926,94 puana geriledi.

S&P 500 Endeksi yüzde 1,03 düşüşle 3.744,40 puana ve Nasdaq Endeksi yüzde 0,68 düşüşle 11.073,31 puana geriledi.

Yüksek enflasyon ve faiz ortamının ekonomiye etkisi ile ilgili endişeler piyasaya hakim olmaya devam etti, ancak ABD Merkez Bankası'nın "şahin" açıklamalarının ardından endeks olumsuz bir seyir izledi.

Tahvil getirileri, artan durgunluk korkuları arasında yeniden yükselmeye başladı ve ABD 10 yıllık tahvil getirileri yüzde 3,84'e yükseldi.

İşte diğer ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön