19 / 04 / 2024

Emre Güllüler kim

Emre Güllüler kim

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Turgutlu'da gönüllüler ihtiyaç sahiplerinin evlerini yenilediler! 

Manisa Turgutlu’da bir grup mahalleli, sosyal medyadan kurdukları grupla, evleri kötü durumdaki aileler için harekete geçti. Gönüllüler tarafından imece usulü yenilenen evler, yüzleri güldürdü.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Gönüllüler Sudan'da okul onarıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Uluslararası Genç Derneği'nin organize ettiği, bu yıl "Sonsuzluk Seferleri Başlıyor" adı verilen proje, 6 Afrika ülkesinde devam ediyor. Proje kapsamında gönüllüler okulun onarımına girişti.

Bakan Güllüce'den Akkuyu Santrali açıklaması!

Akkuyu Santrali'nin yapımını engelleme çabalarına dikkat çeken Bakan Güllüce, "Türkiye'nin gelişmesini istemeyen güçler var ama vatandaş bunları yemiyor" dedi..

İdris Güllüce: Şehirler planlı büyüyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlık olarak öncelikli hedeflerinin insan dostu şehir anlayışını hâkim kılmak olduğunu ifade etti. Güllüce, kimlikli ve kişilikli şehirler oluşturmanın önemine değindi.

İdris Güllüce: 5 bin 465 konut teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2006-2014 yılları arasında devam eden ve tamamlanan işler için 317 milyon 824 bin lira harcama yapıldığını ve 5 bin 465 konutun teslim edildiğini bildirdi.

İdris Güllüce: 2014 çevre yılı oldu!

İdris Güllüce 2014 yılını değerlendirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Kentsel dönüşüm çok popüler ve çok konuşulan bir şey ama aslında 2014 çevre yılımız oldu" dedi.

İdris Güllüce: İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. Doğru, dürüst, çağdaş, teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hemen hemen çıkmak üzere.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüme başlayacağız!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen yıkım programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, köylerde de dönüşüm yapacaklarını belirterek, "ileri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

İdris Güllüce'den Bağcılar'da dönüşüm, iskele ve çevre açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz. Teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hazırlanıyor" dedi.

İdris Güllüce: Balıkesir, hem kalkınacak hem de çevreyi koruyacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir için hedeflerini anlattı

İdris Güllüce'nin 28 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin İstanbul programı belli oldu. İdris Güllüce 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü programına ilk olarak Bayram Namazı ile başlayacak.

Emre Güllüler kim Haberi

Emre Güllüler kim

Emre Güllüler; 2002 yılında Antalya Marco Polo Tatil Köyü ön büro departmanında başladığı profesyonel iş hayatına, Washinston D.C.'de devam etti. Burada sırasıyla Hilton - Marriott - Starwood otel zincirlerinin yiyecek & içecek ve ön büro departmanlarında şeflik ve yöneticilik yapan Emre Güllüler, 2009 senesinde Türkiye'ye dönerek Adana&Mersin Hilton Otel’lerinin satış depatmanlarında görev aldıktan sonra, DoubleTree By Hilton Avcılar Otel’ in Satış & Pazarlama departmanında yönetici olarak çalıştı.

Kariyer hayatına Polat Renaissance, Tüyap Palas ve Marriott Grubu’nda devam etti ve son olarak Hamton by Hilton Samsun Otel’ de Genel Müdür olarak görev...