25 / 04 / 2024

Emre Maraşlı emlak konut kampanya açıklaması

Emre Maraşlı emlak konut kampanya açıklaması

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı , "Referandum nedeniyle nisana kadar nefesler tutulacak. Müşterinin kafası karışık. Şu an en büyük sorun güvenlik" diye konuştu.

Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlakçılık yeni bir meslek olmasa da emlak danışmanlığı kendini güncelleyebilen yeni bir iş alanı oldu. Peki, Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 yılında emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksiti mart ayından mayıs sonuna kadar ödenebiliyor. Peki 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdülhadi Zaferoğlu ve Eyad Nasser tarafından kuruldu.

Tekirdağlı emlakçı ABD'deki araziyi Türk Lirası'yla satıyor!

Tekirdağ'da emlakçılık yapan Sedat Kapçak, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Napa kentinde 67 dönüm araziyi Türk Lirası üzerinden 29 milyon 500 bin liraya satışa çıkardı.

Gayrimenkul sahiplerinin dikkatine! Emlak vergisi nasıl hesaplanır?

Çok sayıda vatandaş 2020 yılı emlak vergisini araştırmaya başladı. Emlak vergisi sorgulamasından emlak vergisi hesaplaması, ödemesi ve muafiyetine kadar detaylı bilgi almak isteyen kişiler emlak vergisinin nasıl hesaplandığını merak ediyor. 2020 yılı emlak vergisi hesaplama nasıl yapılır? İşte detay

Gayrimenkul sahipleri dikkat! 2020 yılı emlak vergi değerleri!

İş yeri ve konut sahipleri için emlak vergisi ödemeleri başladı. 2020 yılı emlak vergi değerleri, 2019’da yılındaki emlak rayici üzerine yeniden değerleme oranının yarısı uygulanarak hesaplanıyor. İşte tüm merak edilenler...

Tek meskeni olan emekli, ilk yıl emlak vergisi öder mi?

Emeklilerin 200 metrekarenin altındaki tek meskenleri için emlak vergisi oranı sıfır olarak uygulanıyor. Peki tek meskeni olan emekli, ilk yıl emlak vergisi öder m?

Emre Maraşlı emlak konut kampanya açıklaması Haberi

Emre Maraşlı emlak konut kampanya açıklaması


Son 15 yıldır ekonominin ve büyümenin temel dinamosu olarak görülen inşaat sektörüne verilen desteklere yenisi eklendi. Daha fazla konut üretimini ve satışını teşvik etmek için KDV oranları yeniden düzenlendi. 


Yapı ruhsatı 1 Ocak 2013 ile 31 Aralık 2016 arasında alınmış konut inşaat projeleri ile kamu tarafından ihalesi 1 Ocak 2013'ten itibaren yapılan konut projelerinde; metrekare vergi değeri 500 TL -1.000 TL arasında olan konutların tesliminde yüzde 8 KDV uygulanacak. Ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde damga vergisi sıfırlandı. 


1 Ocak'tan itibaren yaplacak konut projelerinde metrekare değeri 1.000 TL ile 2.000 TL arasında olan konutlann tesliminde ödenen KDV oranı yüzde 18'den yüzde 10'a kalıcı olarak indirildi. Ancak lüks konutları kapsayan 10 puanlık vergi indirimi ise süreli oldu. Metrekare vergi değeri 2.000 liranın üzerinde...