18 / 04 / 2024

Emre Temelli özgeçmiş

Emre Temelli özgeçmiş

2012 yılı itibari ile İ.Ü. Sosyal Bilimler M.Y.O. Emlak ve Emlak Yönetimi ve İ.Ü. Teknik Bilimler M.Y.O. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programında Öğretim Görevlisi olarak ders vermeye başlayan Emre Temelli kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Hasan Emre Temelli hangi sektörlerde deneyim sahibidir? Martı GYO’da ne iş yapıyor?

Hasan Emre Temelli hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda iş deneyimine sahip? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Emre Temelli ile ilgili merak edilen her şey...

“Ücretlerdeki artış, döviz kurunu da yükseltecek mi?” sorusuna ünlü ekonomist Emre Alkin’den yanıt

Ücretlerdeki artışın döviz kurunu yükselteceği şeklindeki görüşler gerçeği yansıtıyor mu, özellikle asgari ücrete yapılan zammın ardından kurda bir patlama yaşanır mı? İşte bu soruyu Prof. Dr. Emre Alkin yanıtladı.

Asgari ücrete zam oranı belli oluyor! 5 bin 880 TL mi olacak? Emre Şirin anlattı

ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, asgari ücrete yapılacak ara zamma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Sitede oturan herkesi ilgilendiriyor! Aidatlar düşecek mi?

Koronavirüs salgını nedeniyle spor salonu, hamam, sauna gibi yerler ikinci bir emre kadar kapatıldı. Bu tarz sosyal alanları bulunan sitelerde ise merak edilen konu aidatlar oldu. Peki aidatlar düşecek mi? İşte tüm merak edilenler...

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını onaya sundu!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarını genel kurula sunacak.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Folkart gelişmiş teknolojilerle yeni yaşam alanları kuruyor!

Folkart Yapı Kurumsal Gelişim Ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber, "Folkart olarak, geleneksel kalıplardan farklı, gelişmiş teknolojilerle donanmış yeni yaşam alanları kuruyoruz. Fuar için belirlediğimiz slogan gibi, İzmir için gelecek diyoruz” dedi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Emre Temelli özgeçmiş Haberi

Emre Temelli özgeçmiş

Emre Temelli kimdir?

Emre Temelli, 1979 yılında İstanbul da doğmuştur.  1997 yılında Cağaloğlu Anadolu Lisesini bitirmiş, 2001 yılında da İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü Yapı İşletmesi Bilim Dalından mezun olmuştur.


2001-2003 yılları arasında Akaryakıt İstasyonu ve A.V.M. konusunda projeler üretip uygulayan  “Sanat Yapı İnşaat A.Ş.” bünyesinde İnşaat Mühendisi olarak çalışma hayatına başlamıştır. 2003 yılında İ.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsünde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayata başlamış, aynı zamanda İ.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında İnşaat Mühendisi olarak görev yapmaya başlamıştır.


2004 yılında ise İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Mekaniği Bilim dalında “Eski Eser Restorasyonu ve Güçlendirmesi” konulu yüksek lisans tezini vermiş ve Yüksek Mühendis unvanı almıştır.


2007 yılında İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyon Anabilim Dalında...