18 / 04 / 2024

Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kambur tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstil Kent Caddesi'nde kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Esergün tarafından kuruldu.

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Negiz tarafından kuruldu.

Ardar İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardar İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi 350 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Ceylan Özkan imzasıyla kuruldu.

Nilfer İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilfer İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Erol Özlü tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevizli'de kuruldu.

Loda İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loda İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 350 bin TL sermaye bedeli ile Kartal’da kuruldu.

Drj İnşaat Metal Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drj İnşaat Metal Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Meral Çal tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Feyzioğulları İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyzioğulları İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Berkan Peker tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kambur tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstil Kent Caddesi'nde kuruldu. 


Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...