20 / 04 / 2024

Emrullah Turanlı biyografi

Emrullah Turanlı biyografi

Taşyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı kimdir? İşte Taşyapı Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın eğitim ve iş hayatı ile ilgili merak ettikleriniz bu haberde...

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Emrullah Eruslu İZODER’in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu oldu.

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Martaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da Emrullah Turanlı tarafından Üsküdar’da kuruldu. 

Emrullah Eruslu yeni şirket kurdu!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

Turanlı Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Turanlı tarafından kuruldu. 

Emrullah Turanlı'yı anlatan kitap yasaklandı!

Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı hakkında toplatılma kararı verildi. Yazar Ergun Poyraz'ın kitabı müteahhit Emrullah Turanlı'yı anlatıyordu..

Emrullah Turanlı KKTC vatandaşı oldu!

Ercan Havalimanı'nın işletmecisi ve Taşyapı patronu Emrullah Turanlı vatandaşlık talepleri KKTC Bakanlar Kurulu'nun 10 Kasım’daki toplantısında kabul edildi.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Ece Turanlı: Yatırıma devam!

"Önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlayacağımız yatırımlara başladık" diyen Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı yatırıma devam edeceklerini belirtti...

Emrullah Turanlı biyografi Haberi

Emrullah Turanlı biyografi

Emrullah Turanlı kimdir?

Emrullah Turanlı, 1963 yılı Rize İkizdere doğumlu. İş hayatına Tahtakale’de inşaat işçiliği yaparak başlayan Emrullah Turanlı bugün, Taşyapı Group’un patronu.


1977 yılında Almanya'ya, orada işçi olan babasının yanına göç etmek için geldiği İstanbul'a gelen Emrullah Turanlı, burada inşaat işçiliğine başladı. 


1979 yılının sonunda çalıştığı fabrika inşaatının sahibi, 'Sivaslı Veysel' ile tanıştı ve onun Tahtakale'deki mağazasında getir götür, tahsilat, mal teslimatı gibi işler yaptı.


1980 yılında ise kendi işyerini kurmaya karar veren Emrullah Turanlı, patronunun desteği ve ortaklığıyla züccaciye dükkanını açtı. 


1983 yılında daha önce inşaatında çalıştığı Mehmet Emin Dumankaya ortaklık teklif etti. Birlikte üç yılda 36 şantiyede inşaat işi yaptılar. 


Emrullah Turanlı 1985 yılında Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi kurdu. 


1990'lı yıllarda inşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle devlet ihalelerine giren...