29 / 03 / 2024

Emsan yeni ürünleri

Emsan yeni ürünleri

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Emsan, İdeal Home Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

17 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’ nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu...

Emsan yeni ürünü Ceraflame serisini tanıttı!

Her geçen gün inovatif ürünlerine bir yenisini ekleyen Emsan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor! Emsan’ın yepyeni ürünü Ceraflame; toprak seramik özelliği, çizilmeyen yüzeyi, dayanıklılığı, güvenli ve sağlıklı olmasıyla dikkatleri üzerine topluyor...

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Şok Market’te yeni yıl bereketi! Temizlik ürünleri yüzde 30’a varan indirimlerle! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Şok Market’te Haftanın Ürünleri Kataloğunda temizlik ürünlerine dev indirim yapıldı. Kireç önleyicinin 34 TL’ye, cam temizleyicinin 15 TL’ye, bulaşık makinesi parlatıcısının 24 TL’ye satılacağı indirim kataloğunda başka hangi ürünler indirime girdi? Hangi ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? İşte detaylar

Bim’den ucuza çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni kataloğunda çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri satışa sunacaklarını duyurdu. Peki hangi anne ve bebek ürünleri Bim’e geliyor? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi..

Migros’un ‘Ayın Ürünleri’ belli oldu: yüzde 50’ye varan indirim! Migros 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri her ay belirlediği seçili ürünlere ek Ekim ayı için ‘Ayın Ürünleri’ kampanyasını yeniledi. Ekim ayı için yeni ürünler indirimli fiyatlarıyla sizler bekliyor. İşte Migros Ayın Ürünleri..

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

2-6 Eylül arası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında Vestel de yerini aldı. Vestel, fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

İşte BİM’de haftanın yeni ürünleri! BİM 6 Eylül fiyat listesi…

BİM marketler haftanın yeni ürünleriyle karşımızda. 6 Eylül Salı günü için yeni bir katalog yayınlayan BİM marketler pek çok ürünü uygun fiyatlarıyla tüketiciye sunuyor.

Kırtasiye ürünleri 1 Eylül kataloğunda! İşte 1 Eylül A101 aktüel ürün kataloğu!

A101 yeni aktüel ürün kataloğunda kırtasiye ürünleri yer alıyor. İşte 1 Eylül Perşembe A101 ürün kataloğu!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Şok marketin sınırlı stok ürünleri! Yetişen alıyor…

Şok market her hafta yenilenen kataloğunu bu haftada yenileyerek birbirinden uygun fiyatlı ürünleri tüketicinin beğenisine sundu. Bu hafta 10 Ağustos Çarşamba gününden itibaren yeni ürünler raflarda yerini alacak. Peki bu hafta 10 Ağustostan itibaren Şok marketlere hangi ürünler geliyor?

Evinizi pırıl pırıl edecek temizlik ürünleri Bim’e geliyor! Bim 2 Ağustos fiyat listesi…

Bim marketler her hafta yeni katalog yayınlamaya devam ediyor. Bu hafta 29 Temmuz Cuma günü için yepyeni ürünlerin olduğu kataloglarını yayınladılar bile. 29 Temmuz Cuma günü Bim’e pek çok çeyiz ürünleri gelecek.

Uygun fiyatlı bebek ürünleri A101’de! Yeni ürünler uygun fiyatlar…

A101 2 Haziran Perşembe günü satışa sunacağı ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu haftaki katalogda çeşit çeşit bebek ürünleri göze çarpıyor. Bebek banyo havlusunda mamaya kadar bebek bakımına ve ihtiyaçlarına dair pek çok ürün A101’de. 

Emsan yeni ürünleri Haberi

Emsan yeni ürünleri

Emsan, fuarda ilk kez görücüye çıkardığı Tanem Pilav Tenceresi ile büyük beğeni toplarken, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği 20’den fazla yeni ürün grubunu da fuar katılımcılarının beğenisine sundu. 


Yılların verdiği deneyimiyle hak ettiğiniz değeri mutfağınıza yansıtan Emsan, 22-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 27.Uluslararası Zuchex Züccaciye, Dekoratif & Hediyelik Ev Eşyaları, Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarıyla bir araya geldi.


Yeni ürünleriyle Emsan Zuchex’te…

Avrasya’nın en büyük, Avrupa’nın ise 3. büyük fuarı Zuchex’te Emsan, mutfaklarda bir devrim niteliği taşıyan Füzyon düdüklü tencerenin yanı sıra  yeni seriler ve birçok ürün grubunu da ilk kez fuar ziyaretçilerinin ve sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. Fuar kapsamında son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Tanem Pilav Tenceresi ve 20’den fazla yeni ürünüyle fuar ziyaretçilerinden tam not alan Emsan, düdüklü...