19 / 04 / 2024

emsan züchex fuarına katılıyor

emsan züchex fuarına katılıyor

24.Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZUCHEX 19-22 Eylül 2013 tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Her yıl Züchex fuarında yerini alan Emsan yepyeni ürünleriyle sektörde fark yaratmaya

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

26. ZÜCHEX Fuarı 1 Ekim'de kapılarını açıyor!

Makarnayı süzmeden kullanılabilecek akıllı tencereden çay tabağına yapışmayan bardağa, altın kaplama çatal bıçak takımlarına kadar bir evin ihtiyacı olacak her şey dünyanın en büyük 4. fuarı olan 26. ZÜCHEX Fuarı’nda sergileniyor.

Danfoss Türkiye ICCI Fuarı’na katılacak!

Danfoss Türkiye enerji verimliliği ve konfor sunan ürünleri ile sistem çözümlerini tanıtacak. Firma enerji sektörünün önde gelen yerli ve yabancı aktörlerini bir araya getiren ICCI Fuarı’na katılıyor.

Bursa İnşaat Fuarı'na beklenenin üzerinde katılım gerçekleşti!

Bursa İnşaat Fuar'ına bu yıl ilk defa katıldıklarını söyleyen İnşaat Mühendislik Firması Sahibi Ömer Kumova beklentilerinin üzerinde katılım gördüklerini açıkladı. Kumova, önümüzdeki yıllarda daha çok katılım olacağını öngördü.

OFİSMOD, Suudi Arabistan Mobilya Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e 60 kişiyi götüren OFİSMOD, bu kez hedef pazar olarak belirledikleri Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımı için hazırlıklara başladı.

Lik Yapı Tüyap Bursa İnşaat 2015 fuarına katıldı!

Konut alıcılarına önce iyi bir yaşam alanı ve beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katıldı.

Bursa İnşaat Fuarı'na körfez yatırımcılarından yoğun ilgi!

Bursa İnşaat Fuarı’na Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar fuara yoğun ilgi gösterdi. Bursa İnşaat Fuarı, yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı ağırlıyor..

Demir İnşaat Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'na katıldı!

Demir İnşaat, 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'na katıldı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir "Fuarda kurduğumuz sıcak bağlantılar, önümüzdeki dönemde bize ve ülkemize satış olarak yansıyacaktır" dedi.

Ege Seramik, ABD'de Coverings Fuarı'na katılacak!

Ege Seramik, 14 - 17 Nisan tarihlerinde ABD 'nin Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings Fuarı'na yeni serileriyle katılacak.

emsan züchex fuarına katılıyor Haberi

emsan züchex fuarına katılıyor


100.000m2’lik alanda, 12 Hall’de farklı segmentleri sergileyen Züchex Fuarı Avrasya’nın en büyük fuarı olma özelliğiyle 46.000 ziyaretçiye 600’ün üzerinde katılımcı yüzlerce ürününü sergiliyor. Sektörün ünlü markalarını bir araya getiren ve zirvedekilerin buluştuğu adres olan Avrupa’nın 3. dünyanın 4. büyük fuarı Züchex; sektöre yön vermeye devam ediyor.  


Emsan, 60 Yeni Ürününü İlk Kez Züchex Fuarında Sergiliyor


Zücaciye sektörünün en önemli markalarından biri olan Emsan, Züchex fuarı için hazırlıklarına devam ediyor. Fuarda yaklaşık 60 farklı yeni ürünü sergileyecek olan Emsan; sektöre yön veren ürünleri ile fark yaratmayı amaçlıyor. 


Kalite ve şıklığın yanı sıra teknolojiyi de en iyi şekilde kullanarak fonksiyonel ürünler geliştiren Emsan, yepyeni ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Enerji verimliliği sağlayan özel thermo kapsül tabanlı çelik tencereleri, güveç lezzetinde pişen yemekler için...