26 / 04 / 2024

Emsan'dan Züchex Fuarı'na özel 60 yeni ürün!

Emsan'dan Züchex Fuarı'na özel 60 yeni ürün!

24.Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZUCHEX 19-22 Eylül 2013 tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Her yıl Züchex fuarında yerini alan Emsan yepyeni ürünleriyle sektörde fark yaratmaya




100.000m2’lik alanda, 12 Hall’de farklı segmentleri sergileyen Züchex Fuarı Avrasya’nın en büyük fuarı olma özelliğiyle 46.000 ziyaretçiye 600’ün üzerinde katılımcı yüzlerce ürününü sergiliyor. Sektörün ünlü markalarını bir araya getiren ve zirvedekilerin buluştuğu adres olan Avrupa’nın 3. dünyanın 4. büyük fuarı Züchex; sektöre yön vermeye devam ediyor.  


Emsan, 60 Yeni Ürününü İlk Kez Züchex Fuarında Sergiliyor


Zücaciye sektörünün en önemli markalarından biri olan Emsan, Züchex fuarı için hazırlıklarına devam ediyor. Fuarda yaklaşık 60 farklı yeni ürünü sergileyecek olan Emsan; sektöre yön veren ürünleri ile fark yaratmayı amaçlıyor. 


Kalite ve şıklığın yanı sıra teknolojiyi de en iyi şekilde kullanarak fonksiyonel ürünler geliştiren Emsan, yepyeni ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Enerji verimliliği sağlayan özel thermo kapsül tabanlı çelik tencereleri, güveç lezzetinde pişen yemekler için özel ‘akıllı kapak teknolojisi’ , kemik tozundan üretilmiş porselen takımları ve piyasaya yeni sürdüğü elektrikli ev aletleri ile ısıtma-soğutma sistemleriyle kadınların evlerindeki en büyük yardımcısı oluyor.


Züchex Fuarı İhracatı Artırmayı Hedefliyor


Her yıl büyük bir hızla büyüyen Züchex fuarı bu yıl zücaciye sektöründeki ihracatı arttırmayı hedefliyor. Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan, Şili, Rusya Federasyonu, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan’dan ve dünyanın birçok ülkesindeki profesyonel ticari alım heyetleri Züchex’te yerli üretimleri inceleyerek yenilikleri ülkesine taşıma fırsatı bulacak.


Emsan yepyeni ürünleriyle Zuchex fuarında 3. Hall 3 B/14’te ziyaretçilerini bekliyor.


Geri Dön