16 / 04 / 2024

en çok takip edilen kredi türleri

en çok takip edilen kredi türleri

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİAD) düzenlediği  “Takipteki Krediler ve Ekonomik Büyüme" başlıklı panelde, bankalardaki batık kredilerin ekonomik büyümeyi engellediği aktarılırken iktidarın yüzde 5’lik büyüme hedefine karşılık yüzde 3’lük büyümesine yönelik tahminde bulunuldu....

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

Borsada bu hafta en çok kaybettiren ve en çok kazandıran hisseler

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama yüzde 4,18 kazançla tamamlarken, en çok kazandıran 3 hisse Halkbank, Global Yatırım Holding ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası takip etti. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de en çok satan Mitsubishi L200'de çılgın fiyatlar! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi

Mitsubishi'nin en çok satan modeli L200 pick-up Mayıs ayı fiyatları merakla takip ediliyor. Peki Mitsubishi L200'de ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı, altın ve döviz kurlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren takip edilirken bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? sorusunun cevabı araştırılıyor...

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi. 173 iflas başvurusu olan inşaatı, 165 iflas başvuruyla ticaret, 129 başvuruyla da bilim ve teknik hizmetler sektörü takip etti.

Yabancıya konut satışı 2018'de en çok o şehirde arttı!

Yabancıya konut satışı, 2018'de önceki yıla göre yüzde 253 ile en çok Samsun'da artarken, Samsun'u, yüzde 161 ile Ankara, yüzde 91 ile Yalova takip etti..

İmar barışı en çok o illerdeki konut fiyatlarını artırdı!

İmar barışı uygulaması kapsamında geçen 5 ayı aşkın sürede konut fiyatları hızla arttı. Konut fiyatları en çok 6,7 ile Zonguldak'ta artarken, Zonguldak'ı bu alanda yüzde 6,6 ile Giresun, Yozgat ve Edirne takip etti. 

Beyttürk İnşaat sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmalarından!

Emlak sektöründe hayata geçirdiği birçok projede yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; 240 Bin takipçi sayısı ile sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmaları arasında bulunuyor...

Türkiye'den en çok Araplar konut alıyor!

Medya takip kuruluşları PRNet ve Ajans Press'in yaptığı araştırmaya göre Arapların en çok Türkiye'den konut aldığı ortaya çıktı.

İşte İstanbul'da kiraların en çok arttığı iki ilçe!

Yılın ilk 2 ayında 2015'in aynı dönemine göre en çok kira artışı yüzde 31 ile Fatih'te görülürken, onu yüzde 28 ile Başakşehir, yüzde 25 ile Beylikdüzü takip etti.

İstanbul dünyada en çok gelişen şehir oldu!

İstanbul, JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre 2010'dan bu yana dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sırada yer aldı. İkinci Moskova olurken, bu kenti sırasıyla Mumbai, Seul ve Dubai takip etti.

Ömer Akca: Palandöken'e en çok Polonya'dan talep var!

Dünyada önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'de, sporcu ve kayak tutkunları, kayağın keyfini çıkarıyor. Bir otelin idari işler müdürü Akca: "En çok Polonya'dan talep var. Bunu İran ve Rusya takip ediyor" dedi.

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

en çok takip edilen kredi türleri Haberi

en çok takip edilen kredi türleri

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından ekonomi ile ilgili sorunlara dikkat çekmek için ilk kez Ankara'da panel gerçekleştirildi.  “Takipteki Krediler ve Ekonomik Büyüme” başlığına yönelik panelin açılışında konuşma yapan TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Önder Sezgi, dünyada baş döndürücü hızla teknolojik sıçramalar yaşanırken Türkiye'de hâlâ enflasyon ve bütçe açıklarıyla uğraşıldığını, yatırım ve istihdamın artması için güven ortamı ve güçlü hukuk sistemine ihtiyaç olduğunu ifade etti.  Panelde konuşan ekonomistler, bankalardaki batık kredilerin büyümeyi engellediğinin altını çizdi.

Herkes konuşabilmeli

TÜSİAD-Koç Üniversitesi ortaklıği ile oluşturulan Ekonomik Araştırma Forumu (EAF) tarafından gerçekleştirilen panelde konuşma yapan Önder Sezgi, TÜSİAD'ın Ankara'daki varlığını bundan sonra daha fazla göstereceğini belirtirken, “Geçtiğimiz dönemlerde yaşadığımız zorluklar ekonomi politikalarını samimiyetle konuşabileceğimiz, herkesin fikrini dile getirebileceği platformlara çok ihtiyacımız olduğunu gösterdi” diye...