25 / 04 / 2024

en fazla kira istanbulda ofislerde

en fazla kira istanbulda ofislerde

ABD'li Cushman & Wakefield'in yaptığı araştırma, İstanbul'daki kiraların artış hızının dünyadaki sıralamada liderliğe yükseldiğini ortaya koydu.

Kiracılar dikkat! Bu ay kiraya en fazla ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte Mart ayı kira artış oranları da açıklandı. Peki bu ay kiraya en fazla ne kadar zam gelecek?

Antalya kira endeksi en fazla artan şehir oldu!

Endeksa ve Hürriyet Emlak işbirliğiyle hazırlanan 2020 1. çeyrek kira endeksi verilerine göre, 5 büyük şehir içerisinde kira endeksi en fazla artan şehir, Antalya olarak kaydedildi. Antalya'da kira endeksi bir önceki çeyreğe göre 9,38 puan arttı...

Ankara en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden oldu!

Endeksa ve HurriyetEmlak işbirliğiyle 2020 yılı 1. çeyreğine ilişkin kira endeksini hazırladı. 2020 yılının 1. çeyreğinde kira endeksi bir önceki çeyreğe göre 1,82 puan arttı. 1. Çeyrekte en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden biri de Ankara oldu.

En fazla ne kadar konut kredisi alınabilir?

Türkiye’de 2007'de yasalaşan konut kredisi ile yıllar boyunca kira ödemek yerine, aylık ödeme koşullarınıza uygun uzun vadelerde konut kredisi çekerek bir ev sahibi olabilmek mümkün. Peki en fazla ne kadar konut kresidi alınabilir? İşte merak edilen soruların cevapları...

Vakıf Katılım en fazla kira sertifikası ihracatına imza attı!

Vakıf Katılım, sermayesini 3,2 milyar TL yükseltti. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Vakıf Katılım, en fazla altın ve gümüş işlem hacmini gerçekleştirmenin, en fazla kira sertifikası ihracatına imza atma başarılarını; sermaye artışına giderek ödüllendirdi.

KİT'ler arasında en fazla yatırımı TCDD gerçekleştirecek!

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT), bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. KİT'ler arasında en fazla yatırımı, bu yıl da TCDD gerçekleştirecek...

Ocak ayında en fazla reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ocak ayında en fazla reel getiri BIST 100 endeksinde sağlandı.

En fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe hangisi?

Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk yaptığı açıklamada, Beylikdüzü'nün İstanbul'daki sayı ve alansal olarak en fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe olduğunu söyledi.

Türkiye Avrupa'da asgari ücreti en fazla artıran ikinci ülke oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, asgari ücretin satın alma gücü paritesine oranında Avrupa'da 8'inci sıraya yükselen Türkiye'nin aynı zamanda asgari ücreti en fazla artıran ikinci ülke olduğunu bildirdi.

Albaraka Türk, 2019'da en çok kira sertifikası ihraç eden özel banka oldu! 

Albaraka Türk, 2019'da katılım bankaları arasında en çok kira sertifikası ihraç eden ikinci banka, özel sektör bankaları arasında ise ilk banka oldu...

Vakıf Katılım’dan 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç tavanı onayı!

En fazla kira sertifikası ihracı gerçekleştiren katılım bankası olan Vakıf Katılım, SPK'dan 12 milyar TL’lik kira sertifikası ihraç tavanı onayı aldı.

En fazla konut satılan iller açıklandı! İşte ilk üç!

İstanbul Üniversitesi Şehir Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Şeker, konut satışları incelendiğinde, hem birinci hem de ikinci elde en fazla konut satılan illerin başında İstanbul, Ankara ve İzmir'in geldiğini belirtti...

Kâr marjlarının en fazla düştüğü sektörlerin başında gayrimenkul geliyor!

Kâr marjlarının en fazla düştüğü sektörlerin başında kuşkusuz gayrimenkul ve inşaat geliyor...

en fazla kira istanbulda ofislerde Haberi

en fazla kira istanbulda ofislerde

Dünyada ofis kiralarının en hızlı yükseldiği bölgeler arasında İstanbul Levent birinci, İzmir ikinci, İstanbul Zincirlikuyu üçüncü oldu. Onları Norveç'in başkenti Oslo izledi.


AMERİKALI Cushman & Wakefield'in yaptığı araştırmaya göre dünyada ofis kiralarının en hızlı yükseldiği şehirler sıralamasında ilk üç sırayı İstanbul Avrupa Yakası Levent bölgesi, İzmir ve İstanbul Avrupa Yakası'ndan Gayrettepe Zincirlikuyu Hattı paylaştı. 203 şehiri kapsayan araştırmaya göre kiraları en yüksek şehir geçtiğimiz yılki gibi yine Londra oldu.


203 BÖLGEYİ KAPSADI: Dünya Çapında Ofis alanları 2008 adlı araştırmada ele alınan 203 bölgenin yüzde 79'unda ofis alanlarının kiraları artış gösterdi. Yüzde 20 sabit kalırken sadece yüzde 1'inde kiraların düştüğüne dikkat çekildi. Dünyada 2007 yılı ofis kira oranlarındaki ortalama artış...