28 / 03 / 2024

En pahalı türk adası

En pahalı türk adası

Avrupa ’daki en pahalı ada Yunanistan açıklarında yer alan 61.9 milyon dolarlık Omfori adası.... Ada turizm amaçlı kullanılabilmesinden dolayı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi...

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

Türk Telekom’dan dudak uçuklatan zam! En ucuz paket 600 TL olacak!

Türk Telekom, internet abonelik fiyatlarına 1 Ekim itibarıyla zam geleceğini açıkladı. Buna göre, en ucuz abonelik paketi 600 TL’den başlayacak.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Doların yükselmesiyle Türkiye, iPhone 14'ün satıldığı en pahalı ülke oldu!

Doların ani yükselişi ve yaşanan döviz krizi, Apple'ı Türkiye'deki ürünlerine zam yapmak zorunda bıraktı. İki gün arayla gerçekleşen ikinci zam sonucunda en pahalı iPhone modeli olan iPhone 14, 68 bin TL'den 76 bin 500 TL'ye yükseldi.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Türk Telekom en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurusu açıldı; İşte başvuru şartları

Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, genişleme ve güçlendirme hedefleri doğrultusunda en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurularını başlattı. 14 bin TL maaşla işe alımlar başlıyor. İşte başvuru şartları...

Türkiye'nin en eski bankalarından Türk Ticaret Bankası 455 milyon TL'ye devredildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Türkiye'nin en eski bankalarından biri olan Türk Ticaret Bankası'nı 455 milyon TL'ye devretti.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

En pahalı türk adası Haberi

En pahalı türk adası


Avrupa’da şu anda fiyatı açıklanan 23 tane ada bulunuyor. Bu sayılan adaların fiyatları 180 bin dolarla 61.9 milyon dolar arasında değişiyor. Avrupa’daki en pahalı ada Yunanistan açıklarında bulunan 61.9 milyon dolarlık Omfori adası. Ada turizm amaçlı kullanılabilmesinden dolayı yatırımcıların ilgi odağı. 


HASIR ADASI DA LİSTEDE


Türk adaları ise Avrupa’daki en pahalı adalar arasında. Avrupa’daki en pahalı 23 ada arasında ilk 5’te 2’tane Türk adası bulunuyor. Bu adalar Türk Adası ve Küçük Marmaris Adası. Türk Adası’nın piyasa değeri 21 milyon dolar iken Küçük Marmaris Adası’nın değeri 19.8 milyon dolar. Avrupa’daki fiyatı açıklanan 25 ada arasında en ucuz Türk adası ise 6.2 milyon dolarlık Ayvalık açıklarındaki Hasır Adası. 


EN PAHALI TÜRK 21 MİLYON DOLAR


Ada    Fiyat 

Omfori (Yunanistan)    61.9 

Dulichium (Yunanistan)    49.5 

Mouchao Portekiz  ...