19 / 04 / 2024

en tasarruflu proje

en tasarruflu proje

Tema İstanbul, projede sağladığı enerji tasarrufu ve düşük karbon salınımı ile TuREEFF tarafından ödüle layık görüldü...

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Nalbantoğlu tarafından kuruldu.

En uygun elektrikli ısıtıcı kaç TL? Elektrikli ısıtıcı tasarruflu mu? 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kışın en sert günlerinin yaşanırken pek çok kişi elektrikli ısıtıcı fiyatlarını araştırıyor. Peki en uygun elektrikli ısıtıcılar hangileri? Özellikleri neler? Tasarruflu mu? İşte detaylar…

Emlak Konut projelerinde senelik fiyat artışı yüzde 132'i buldu!

Emlak Konut’un arsa karşılığı hasılat paylaşımı yaptığı projelerde 2021 senesinde 16 bin 731 TL olan ortalama fiyat geçen yıl 38 bin 901 TL’ye çıktı. Nişantaşı Koru 150 bin 845 TL’lik brüt metrekare fiyatıyla en pahalı proje oldu.

Hepsi Burada'dan reddedilemeyecek teklif! Son 3 gün kaldı... 28 Aralık fiyat listesi

Enerji tüketiminde en tasarruflu imkanı sağladığını iddia eden marka ev hanımları tarafından ilgi ile karşılandı. Hepsi Burada'nın alışveriş kredisi kapsamında  388,71 TL'den başlayan fiyatla  sahip olmak için haberimize gözatın.

En Bey Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Bey Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Keser tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

Tema İstanbul en çevreci ve enerji tasarruflu proje seçildi!

Tema İstanbul, projede sağladığı enerji tasarrufu ve düşük karbon salınımı ile TuREEFF tarafından ödüle layık görüldü...

Sinpaş Finans Şehir getiri potansiyeli en yüksek proje!

Sinpaş Finans Şehir, 40 markalı konutun içinden yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan proje olarak seçildi.  

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Holding, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. Projede,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başladı.

Murat Balkan: Anthaven, Aspat’ın doğasına en uygun proje!

Aspat’ın toprak sahibi Murat Balkan, doğasından arkeolojik dokusuna, florasına kadar her yönüyle çocuğu gibi koruyup gözettiği bu cennet limanı, kapısını aşındıran pek çok talip arasından sadece Ant Yapı’ya güvenip teslim etti.

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yavuz Özel tarafından kuruldu. 

en tasarruflu proje Haberi

en tasarruflu proje

Konutlarda çevre ve enerji verimliliğine dikkat çekmek amacı ile İstanbul’da Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı (TuREEFF) tarafından düzenlenen ödül töreninde Tema İstanbul, birçok proje arasından bir adım öne çıkarak çevreci kimliği ve konutlarda sağladığı enerji tasarrufu özelliği ile vitrine çıktı.

Markalı birçok projelerin yer aldığı ödül töreni’nde Tema İstanbul 1. Etap Konut Projesi, her yıl 325 bin kWs enerji tasarrufu ve 85 bin kg daha düşük CO₂ emisyonu değerlerini sağlayarak Enerji Verimliliği Ödülünü Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimine getirdi. 

Tema İstanbul adına ödülü Genel Müdür Aydın Ayçenk aldı. Ayçenk, yeşil ve çevreci kimlikle Tema İstanbul’u sürdürülebilir bir yaşam alanı haline getirdiklerini söyledi.

Tema İstanbul’da A sınıfı yapı malzemeleri ve tekniklerinin kullanıldığını ifade eden Ayçenk, "Türkiye’nin en büyük ve ilk master...