25 / 04 / 2024

 en uygun ev fiyatı hangi projede

 en uygun ev fiyatı hangi projede

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar şu anda satışta olan konut projeleriyle ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. İşte Türkiye genelinde satışta olan projeler ve detayları...

Satışta olan projeler ve fiyatları!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar şu anda satışta olan konut projeleriyle ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. İşte Türkiye genelinde satışta olan projeler ve detayları...

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Otomatik Espresso Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Otomatik Espresso Makineleri keyfine düşkün yahut misafirlerinize ikram edebileceğiniz pratik hazırlanan espresso makinelerinin fiyatları araştırılıyor.   Peki Philips Otomatik Espresso Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel bulaşık makineleri ekonominin şu cep yaktığı dönemde uygun fiyata buzdolabı avantajları araştırılıyor.  Peki Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

ıMisafirlerinize ve ailenize lezzetli yemekelr yapmak artık çok kolay. Samsung'un mikrodalgası ile herşey çok pratik  Peki Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 en uygun ev fiyatı hangi projede Haberi

 en uygun ev fiyatı hangi projede

Türkiye genelinde birçok firma konut projelerinde daire satışı yapmaya devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar internet üzerinden satışa çıkarılan markaları projelerdeki dairelerin özelliklerini ve fiyatlarını ataştırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'de raftan inen konut projeleri ve detayları...

1.Öniz Nirvana Susuz Konutları 

Öniz Şirketler Grubu iştiraki olan ASM İnşaat tarafından hayata geçirilen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışa çıktı. Proje Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Susuz mahallesinde inşa ediliyor. 2 bloktan oluşan proje içerisinde 90 konut, 1 adet dükkan bulunuyor. Öniz Nirvana Susuz Konutları 1 bodrum, 1 zemin ve 15 normal kat olmak üzere toplam 17 kattan meydana geliyor.

Toplam 11 bin 585 metrekare arsa alanı, 19 bin 582 metrekare inşaat alanından oluşan Öniz Nirvana Susuz Konutları'nda daireler 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede evler brüt 170...