27 / 04 / 2024

Satışta olan projeler ve fiyatları!

Satışta olan projeler ve fiyatları!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar şu anda satışta olan konut projeleriyle ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. İşte Türkiye genelinde satışta olan projeler ve detayları...



Türkiye genelinde birçok firma konut projelerinde daire satışı yapmaya devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar internet üzerinden satışa çıkarılan dairelerin özelliklerini ve fiyatlarını ataştırmaya devam ediyor. İşte ülke genelinde devam eden projeler ve detayları...


Sakura Rezidans 

Som Yapı ve Kanfash Group İnşaat Ortağıyla hayata geçirilen Sakura Rezidans satışa çıktı. İstanbul'un parlayan yıldızı Başakşehir'in merkezinde hayata geçirilen Sakura Rezidans, Çam ve Sakura Hastanesi'nin karşısında yer alıyor. Toplam 100 adet konutun yer aldığı  Sakura Rezidans  projesi kapsamındaki 40 konut satışa çıkarıldı. Sakura Rezidans kent içinde modern bir yapı olarak yükseliyor.

Satışta olan projeler ve fiyatları!

İstanbul Havalimanı'na 15 dakika, Kanal İstanbul'a 7 dakika, Olimpiyat Stadı'na ve İbn-i Haldun Üniversitesi'ne 5 dakika, Sular Vadisi'ne, Millet Bahçesi'ne ve metroya yakın konumuyla dikkat çekiyor. 

Kaşmir Yonca 

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesi Ankara'nın gözde konumu Eryaman'da yükseliyor. Projede son etap benzersiz fiyatlarla satışa çıktı. 

Toplam 35.547 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kaşmir Yonca projesinde 468 konut bulunuyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede dükkanlar 1500 metrekare olarak tasarlandı.

Göksu Park’a ve İstanbul Yolu’na komşu olacak Kaşmir Yonca projesi Eryaman’ın güzide bölgesinde hayata geçiriliyor. 4+1 fiyatına 5+1 evlerin satışa sunulduğu projede fiyatlar 815 bin TL'den başlıyor. 

Satışta olan projeler ve fiyatları!

Kaşmir Yonca'nın sosyal donatı alanları arasında fitness salonu, spor alanları ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Proje, Göksu Parkı’nın yanı başında, İstanbul Yolu’na komşu, Kaşmir Center’a ve metroya yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Meva Anadolu 

Zeray inşaat imzasını taşıyan  Meva Anadolu  Projesi Kocaeli Çayrıova'da yükseliyor. 10 bloktan oluşan projede 750 daire bulunuyor. Proje içerisinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Dairelerin büyüklüğü ise 89 ila 219  metrekare arasında değişiyor.

Projede satışa sunulan 1+1 dairelerin fiyatları 486 bin TL, 2+1 daireler 661 bin TL, 3+1 daireler 871 bin TL, 4+1 daireler ise 1 milyon 312 bin TL'den başlıyor. 

Satışta olan projeler ve fiyatları!

Mayıs 2022'de teslim edilecek daireler için özel ödeme kampanyaları da bulunuyor. Projeden daire almak isteyenler 25 bin TL peşinat ödeyerek, kendilerine özel taksit seçenekleriyle ev sahibi olabilir. Ödeme seçenekleri için satış ofisleriyle iletişime geçilmesi gerekiyor.

Yatay mimari anlayışının hakim olduğu projede, bahçe dubleksinden teras dubleksine kadar alternatif seçenekler sunuluyor. Geniş bir alanda yükselen Meva Anadolu, Çayırova’da E-5 karayolu ile TEM otoyolunun arasında çok özel bir konumda yer alıyor. Proje hem İstanbul'a hem Kocaeli'ye yakınlığıyla ön plana çıkıyor.

Skyline Tower 

Hayati Erdoğan Sürer İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen Skyline Tower projesi 23 katlı 3 bloktan oluşuyor. Proje 23 bin 650 metrekarelik alan üzerinde yayılıyor. Ankara’nın Mamak ilçesi Akşemsettin mahallesinde yapımına başlanan Skyline Tower projesi 292 daireden ve 27 açık hava cadde dükkanından meydana geliyor. Proje içerisinde 4+1 daireler yer alıyor.

Sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken Skyline Tower projesinin içerisinde peyzajlı yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları, spor tesisleri, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, tuz odası, açık yüzme havuzu, 127 araçlık açık otopark, 180 araçlık kapalı otopark, alışveriş merkezleri, 7/24 güvenlik, kapalı devre kameralı kontrol sistemi bulunuyor.

Skyline Tower projesi Kanal Ankara'ya 5 dakika, çevre yoluna 5 dakika, Elmadağ Kayak Merkezi'ne 15 dakika, Nata Vega'nın hemen yanı, Çankaya'ya 15 dakika, Eymir ve Mogan Gölü'ne 10 dakika, Esenboğa Havaalanı'na 10 dakika, proje önünde cadde dükkanları Yükseliş Koleji'ne yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Altunhan Suite Beylikdüzü 

Altunhan İnşaat tarafından hayata geçirilen  Altunhan Suite  projesi İstanbul'un gelişen bölgesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. 4 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan projede 90 daire ve 22 dükkan bulunuyor.

3 bloktan meydana gelen Altunhan Suite projesinde 1+1'ler 68 ila 76 metrekare, 2+1'ler 133 ila 141 metrekare, 3+1'ler 166 ila 171 metrekare, 4+1'ler 203 ila 210 metrekare, 5+2 dubleksler 330 metrekare, 6+2 dubleksler 360 metrekare büyüklüğünde.İstanbul’da nadir nefes alınabilen Beylikdüzü Marina'nın yanı başında inşa edilen projede fiyatlar 599 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiyor. Projede blokların altında bulunan cadde dükkanlarıyla geniş alışveriş alanları oluşturuluyor.

Az katlı ve yatay mimarisiyle dikkat çeken Altunhan Suite projesinin sosyal donatı alanları arasında çocuk oyun alanları, kafe, restoran, güvenlik, kamelya, yürüyüş parkuru, türk hamamı, buhar odası, fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu ve süs havuzu bulunuyor. 

JB Panorama  

JB İnşaat Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen  JB Panorama  projesi satışa çıktı. Proje İstanbul'un merkezi konumu Kağıthane'nin Çeliktepe bölgesinde yükseliyor.

Toplam 195 adet bağımsız bölümden oluşan JB Panorama projesi 15 kat şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

L şeklinde bitişik nizamda iki adet konut bloğundan oluşan JB Panorama projesinin 24 ay içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projde 8 adet 2+1 daire, 4 adet 1+1 daire bulunuyor.

Projede bulunan 1+1 tip daireler 93.83 metrekare ve 86.48 metrekare büyüklüğünde, 2+1 tip daireler ise 114.15 metrekare büyüklüğünde olacak şekilde tasarlandı.

JB Panorama'nın sosyal donatı alanları arasında fitness salonu, teras bar, bodrum katında kapalı otopark, arsa alanı üzerinde ise açık otopark, çocuk parkı, kamelyalar ve peyzaj alanları mevcut.

İstanbul'un kalbi konumunda hayat bulunan JB Panorama projesi İstanbul Adalet Sarayı’na 3.9 km, Tem Otoyolu’na 1.9 kilometre, Taksim Meydanı’na 5.3 kilometre, Cevahir AVM’ye 2.3 kilometre, Zorlu Center’a 2.5 kilometre, Vadi İstanbul AVM’ye 2.3 kilometre, Özdilek AVM’ye 1.6 kilometre ve 4. Levent Metro durağına kilometre, Güzeldere Caddesi’ne ise yakın mesafe uzaklıkta konumlanıyor.

Yeşilyaka  

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile Büyükçekmece'de hayata geçen Yeşilyaka projesinin yeni etabında bulunan daireler satışa çıkarıldı.  

3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin bulunduğu projede; 3+1 ve 4+1'lerin fiyatı 6 milyon TL'den, 5+1'lerin  fiyatları ise 9 milyon TL'den başlıyor. Dairelerin fiyatları, teslim tarihlerine villa içerisindeki konuma ve sosyal olanaklarına göre değişkenlik gösteriyor. 

18 aya varan taksitlerle satılan dairelerde yüzde 10 indirim imkanı da bulunuyor. Banka kredilerine uygun olarak satışta olan daireler, müşterilerin talebine özel ödeme imkanları da sunuyor. Proje  dahilinde şu an Yeşilkaya Koru'da 10 daire, Yeşilkaya Su'da ise 100 daire satışa çıkarıldı. Ferah mimari anlayışıyla inşa edilen projede; zengin sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk ve oyun spor alanları, açık hava sineması gibi birçok sosyal alan bulunuyor. 

İstanbul Havalimanı, Hadımköy Otoyol Girişi, Bahçeşehir, Florya ve Yeşilköy gibi kilit noktalara ulaşım kolaylığı sağlayan Yeşilyaka, Büyükçekmece Göl Vadisi’nin yanı başında konumlanıyor.

Mesa Orman 2 

Çubuklu, Beykoz'da şehrin içinde, boğaza yakın ve ormanın yanı başında konumlanan Mesa Orman 2'de yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

169 milyon 700 bin 576 TL'ye mal olacak projede toplam 384 adet konut bulunuyor. 18 blok halinde tasarlanan Mesa Orman projesinin 2. etabında 10 blok yer alıyor.

Projenin inşaat çalışmalarından başlayarak iskâna-işletmeye açılıncaya kadar toplam inşaat süresi 30 ay – 780 Gün (1 ay, 26 gün alınmıştır) olarak planlandı. Mesa Orman 2. Etap kapsamında 185 ada 8 parselde 168 konut kapasiteli AB-C-D-E-F-G-H-I-J Blok olmak üzere 10 adet blok inşa edilecek.

Satışta olan projeler ve fiyatları!

Mesa Orman projesinin arsa alanı 48 bin 952 metrekare, inşaat alanı 117 bin 34 metrekare şeklinde belirlendi.

Mesa Orman 2 projesinin konut detayları şu şekilde:

A Blok:19 konut

B Blok:10 konut

C Blok:10 konut

D Blok:10 konut

E Blok:19 konut

F Blok:20 konut

G Blok:19 konut

H Blok:19 konut

I Blok:19 konut

J Blok:20 konut

Mesa Orman 2. Etap projesi içerisindeki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Mesa Orman projesi kapsamında her iki etaba sosyal tesis yapılacak olup bünyesinde; Cafe, sauna, yüzme havuzu, fitness, soyunma odası ve duşlar yer alacak.


Bahçeşehir Strada 

Akzirve, Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı Strada 2, 476 bin TL'den başlayan fiyatlar, aylık 5 bin TL'den başlayan ödemeler, 120 ay ve 0,99 vade farkıyla satışta.

Peşin ödemelerde yatırımcılara yüzde 25 indirim imkânı da sunuluyor. Proje tamamlandığında üç etap ve 2 bin 500 konuttan oluşacak. Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Strada projesinin ikinci etabını 2021 yılında teslim edeceklerini söylüyor.

Seba Taşevler Yalıkavak 

Seba İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler bulunuyor.

Bodrum Yalıkavak'ta yükselen, 84 taş eve yer verilen projede her evin kendine özel havuzu ve 750 metrekare bahçesi bulunuyor. Projede evler 150 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Satışta olan projeler ve fiyatları!

6.5 dönüm büyüklüğünde sosyal tesise yer verilen projede, restoran ve kafeler de bulunuyor. Konut teslimlerinin 1 Temmuz 2021'de yapılması planlanıyor. Tapular ise Mart 2021'de verilecek. 

Seba Taşevler Yalıkavak projesinde, havuz, plaj, kapalı otopark, dinlenme alanı, müştemilat, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, kafeterya ve restoran, yoga alanı ve zen bahçesi, tenis kortu, çocuk oyun evi, basketbol ve futbol sahaları bulunuyor. 

Park Mozaik Su 

Çankaya Yaşamkent'te Mesa  Mesken tarafından hayata geçirilen  Park Mozaik  Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su'da satışlar başladı.  74 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede toplam 885 adet daire yer alıyor.  Şu anda 106 dairenin satıldığı projede daireler  Mart 2023’te teslim edilecek. 

Satışta olan projeler ve fiyatları!

Proje dahilinde satışa sunulan 3+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 565 bin TL,  4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 765 bin TL, 5+1 dubleks dairelerin fiyatları ise 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Standart banka faiz oranlarının uygulandığı projede 36 ay vade imkanı sunuluyor. Ayrıca peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim imkanı da bulunuyor. 

Mozaik projesinde 13 blok üzerinden tasarlanan yapıların 3'ü kule şeklinde, 10'u ise yatay olarak tasarlandı. 
D-200 Eskişehir Yolu yakınında  konumlanan Park Mozaik Su,  Ankara  Çevre Yoluna bağlantısı buluyor. Ayrıca projede kapalı otopark, 724 güvenlik hizmetleri, fitness merkezi. sauna, çocuk oyun alanları, açık hava sineması. kaykay parkı, amfiteatr ve yürüyüş parkı gibi alanlar da yer alıyor.
 
Konut satışlarında 2017'nin rekoru kırılacak!


Geri Dön