26 / 04 / 2024

en uygun faiz oranlı konut kredisi

en uygun faiz oranlı konut kredisi

Konut kredisi faizlerinin düşmesi ile bankalara ödenen kredi maliyetleri de azaldı. 500 bin TL’lik konut için kredi kullanıldığında geçen senenin aynı ayına oranla bir konut değerine yakın kar elde ediliyor...

En uygun konut kredisi veren banka Mart 2024! Tek tek açıklandı! Hemen aylık taksitlere ve faizlere bakın!

Kredi alacak kişiler, en uygun konut kredisi veren banka araştırmasına başladı. Peki en uygun konut kredisi veren banka hangisi? 1.5 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları 1 Mart 2024...

Peugeot 208 100 bin TL'ye 0.99 faiz fırsatıyla! En uygun 208 bu ay kaç lira? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Peugeot 208, Şubat ayına özel 100 bin liraya 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Peugeot 208 Şubat fiyatları kaç lira oldu? En uygun 208 bu ay kaç lira? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlileriniz ile başınız dertte ise Vestel çamaşır makinesi tam sizin aradığınız ürün demektir. Beyazlar ve renkliler gerçek renklerine dönecek  Peki Vestel çamaşır makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat liste

Hem teknoloji hem de beyaz eşya sektöründe ileri seviyelerde niteliğe sahip Samsung'un çamaşır makinesi fiyatları araştırılıyor. Peki Samsung Çamaşır Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

İnsanoğlu olduğu müddetçe şimdiki hal gereği elbiseler giyiyoruz ve bu giydiğimiz elbiseler kirleriniyor. Dolayısı ile hepimizin çamaşır nakinesine ihtiyacı var. Peki Regal CM 58000 Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici, havada bulunan partiküllerin yüzde 99,9’unu yok eder, 60 metrekarelik alanı temizler, bakteri ve tozu giderir. Peki, Viomi Akıllı Hava Temizleyici, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Regal Bm 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat liste

 Avantajlı Fiyatları ile Regal bulaşık makineleri evlerinizin olmazsa olmazıdır.  Peki Regal Bm 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch No-Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

En çok kullanılan buzdolabı markası olan Bosch yeni bir model ile tekrar gündeme geldi. Bosch'un KGN86AID1N kodlu modelinin özelliklerini merak ediyorsanız haberimizi okuyun  Peki Bosch KGN86AID1N 631 Lt No-Frost Buzdolabı en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çamaşır kurutma makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Şehir yaşamında büyük bir ihtiyaç haline gelen çamaşır kurutma makineleri son yıllarda oldukça revaçta. Peki, en uygun fiyatlı çamaşır kurutma makineleri hangileri, fiyatları ne kadar? İşte cevabı....

en uygun faiz oranlı konut kredisi Haberi

en uygun faiz oranlı konut kredisi

Bankaların konut kredisi faizleri yaklaşık yedi aydır sert şekilde düşüş ivmesinde hareket ediyor. Merkez Bankası’nın yüzde 24 seviyesinde yer lana haftalık repo faiz oranlarını Temmuz ayında başlayarak ilerleyen yedi ayda aralıksız şekilde 1275 puan düşürerek yüzde 11.25’e düşürmesi bankaların likidite maliyetleri büyük oranda düşürdü. 

Maliyetleri büyük oranda düşen bankalar da kredi faiz oranlarında sert indirimler gerçekleştirdi. 2019 yılına yüzde 2.3 oranında başlayan tabela konut kredisi faiz oranları geçen yılın ikinci yarısında yüzde 2 seviyelerinde yer alıyordu. Yılın ikinci yarısından sonra kamu bankaları öncülüğünde gerçekleşen sert faiz indirimleri sonrasında bankaların tabela konut kredisi faiz oranları ortalaması seneyi yüzde 1.3 düzeylerinde kapattı. 

2019’un ikinci çeyreği sonrasında son üç buçuk senenin en düşük oranlarına inen konut kredisi faizleri önce yüzde 1’in altına indirdikten sonra...