27 / 04 / 2024

en uygun kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar

en uygun kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 16 banka ile kentsel dönüşümde kullanılacak kredilerde sağlanacak faiz desteğine ilişkin protokol imzaladı. İşte kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2019...

Kentsel dönüşümde kredi en çok hangi bankalardan çekildi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü, 19 Aralık 2014 tarihi itibariyle kentsel dönüşümde kullanılmak üzere kredi çekilen bankaların dağılımını yayınladı.

Kentsel dönüşüm kredisi için hangi banka daha çok tercih edildi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzalayan bankalar arasında kentsel dönüşüm için en çok kredi çekilen bankaların dağılımı açıklandı. Kentsel dönüşüm kredisinde pastanın büyük dilimi İş Bankası ve Denizbank'ta...

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü son zmanların en çok rağbet gören ütü markası oldu  Peki Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

EYT kanunu bu hafta çıkacak! İşte emeklilik dilekçesi vermek için en uygun tarih!

EYT düzenlemesi bu hafta yasalaşacak. Bundan sonra bir iş yerinde çalışan EYT'liler için kritik 10 günlük süreç başlayacak. En uygun tarihte emeklilik dilekçesini vermeniz sizin yararınıza olacak.

Peugeot 208 100 bin TL'ye 0.99 faiz fırsatıyla! En uygun 208 bu ay kaç lira? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Peugeot 208, Şubat ayına özel 100 bin liraya 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Peugeot 208 Şubat fiyatları kaç lira oldu? En uygun 208 bu ay kaç lira? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü almak isteyenler bu fiyatları kaçırmamanızı öneririz  Peki Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Otomatik Espresso Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Otomatik Espresso Makineleri keyfine düşkün yahut misafirlerinize ikram edebileceğiniz pratik hazırlanan espresso makinelerinin fiyatları araştırılıyor.   Peki Philips Otomatik Espresso Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel bulaşık makineleri ekonominin şu cep yaktığı dönemde uygun fiyata buzdolabı avantajları araştırılıyor.  Peki Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

ıMisafirlerinize ve ailenize lezzetli yemekelr yapmak artık çok kolay. Samsung'un mikrodalgası ile herşey çok pratik  Peki Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlileriniz ile başınız dertte ise Vestel çamaşır makinesi tam sizin aradığınız ürün demektir. Beyazlar ve renkliler gerçek renklerine dönecek  Peki Vestel çamaşır makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

en uygun kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar Haberi

en uygun kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar

6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında hak sahipleri tarafından bankalardan kullanılacak kredilerde sağlanacak faiz desteğine ilişkin T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 16 banka protokol imzaladı. Protokol imzalayan 16 bankalar şu şekilde;

1- Akbank T.A.Ş.

2- Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

3- Alternatif Bank A.Ş.

4- Denizbank A.Ş.

5- QNB Finansbank A.Ş.

6- Türkiye Garanti Bankası A.Ş.

7- Türkiye Halk Bankası A.Ş.

8- ING Bank A.Ş.

9- Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

10- Türk Ekonomi Bankası A.Ş.

11- Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.

12- Türkiye İş Bankası A.Ş.

13- Şekerbank T.A.Ş.

14- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O

15- Yapı Ve Kredi Bankası A.Ş.

16- T.C. Ziraat Bankası A.Ş.

Adım adım riskli yapı tespiti nasıl yapılır?

1.    Vatandaşın risk tespiti yaptırması

2.    Riskli tespit edilen yapılar

3.    Maliklere tebligat gönderimi

4.    Riskli yapı tespitine itiraz

5.    Riskli yapıların yıktırılması

6.  ...