25 / 04 / 2024

ena gayrimenkul göktürk

ena gayrimenkul göktürk

Doğa Teras Evleri kapsamında yer alan konutların fiyatları 160 bin liradan başlıyor. Projede teslimler Ağustos'ta başlayacak

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Koray GYO Göktürk parselinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 nolu parselin değeri resmen açıklandı. İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO'dan Göktürk'e 559 konut ve 91 villalık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk'te 650 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje 1 milyar 978 milyon 814 bin 888 TL'ye mal olacak.

Özak GYO Göktürk parsellerinin değeri belli oldu! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göktürk 201 ada 1 parsel, 198 ada 6 parsel, 197 ada 1 parsel ile ilgili değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Göktürk parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Özak GYO Göktürk parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, İstanbul İli Eyüp İlçesi Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan 201 Ada 1 Parsel ve 198 Ada 6 Parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Özak Göktürk Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, portföyündeki Göktürk arsası (203 ada 1 parsel) üzerinde geliştirilmekte olan "Özak Göktürk" projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk Eyüpsultan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan Göktürk Eyüpsultan 200 ada 1 parsele ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

ena gayrimenkul göktürk Haberi

ena gayrimenkul göktürk


Ena Gayrimenkul tarafından yükselen Doğa Teras Evleri kapsamında 62 konut yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor. 


Projedeki konutların alanları 53 metrekareden başlıyor ve 195 metrekareye kadar yükseliyor. Proje kapsamında stüdyoların fiyatları 160 bin liradan; 1+1'lerin fiyatları 220 bin liradan; 3+1'lerin fiyatları 500 bin liradan ve 4+1'lerin fiyatları 710 bin liradan başlangıç gösteriyor. Kredili ödemelerde bu fiyatlar artış gösteriyor. Proje kapsamında da ya peşin ya da banka kredisiyle ödemeler yapılıyor. 


Projenin sosyal alanlarında sauna, yüzme havuzu, soyunma odaları yer alıyor.  Kemerburgaz- Göktürk'te yer alan proje kapsamındaki konutların teslimatları Ağustos'ta yapılacak. 


0212 322 26 26