19 / 04 / 2024

Ena Şehir Yapı Kimin

Ena Şehir Yapı Kimin

Ena Şehir Yapı Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Muammer Özkaradeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul afet dirençli bir şehir yapılabilir mi? Nasuh Mahruki 8 maddede sıraladı!

AKUT eski Yönetim Kurulu Başkanı, Nasuh Mahruki, X sosyal medya hesabından, İstanbul'un afet dirençli bir şehir haline getirmek için yapılması gerekenleri 8 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları!

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları ve proje detayları...

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul'un parasıyla İstanbul güvenli bir şehir yapılabilir!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem bütçesinin düşürüldüğü ile ilgili iddiaları yanıtladı ve Kanal İstanbul'a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Meydan Başakşehir'de 229 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Plaformu'nda (KAP) Meydan Başakşehir yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Öztürk tarafından kuruldu. 

Çin'de 30 kente 'sünger şehir' yapılacak!

Çin doğal felaketlerden en az hasarla kurtulmak için yeni bir proje geliştirdi. Sel felaketlerinin artması nedeniyle 30 yerde sünger şehir yapılacak. 

Ena Şehir Yapı Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ena Şehir Yapı Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Muammer Özkaradeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kula, Manisa Büyükşehir'le değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Kula’daki Yunus Emre ve Tabduk Emre caddelerinde ilçenin tarihi ve şehir yapısına uygun altyapı, yol, kaldırım, aydınlatma ve yeşil alan düzenleme çalışmaları hızla ilerliyor.

Erkan Temiz: Ordu'nun en büyük eksikliği nazım imar planı!

Ordu'nun en büyük eksikliğinin nazım imar planı olduğunu söyleyen Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu’nun büyükşehir yapılmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen nazım imar planının halen yapılmadığını belirtti.

Silopi'de sosyal donatılar artırılacak!

Fatma Güldemet Sarı, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli ortamlarda, yeşil alanı, bahçesi, sosyal, rekreasyon ve spor alanları, kreşleri, anaokulları, dini tesisleriyle daha donanımlı bir şehir yapılaşmasında yaşamaları için elimizden geleni yapacağız"dedi

Şena 3 Yapı Denetim'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

Makine Mühendisi Yakup İnce tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 11. İdare Mahkemesi’nin 14.09.2015 tarih ve E.2014/2089-K.2015/1191 sayılı kararı ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

Ena Şehir Yapı Kimin Haberi

Ena Şehir Yapı Kimin



Ena Şehir Yapı Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muammer Özkaradeniz tarafından kuruldu. 


Ena Şehir Yapı Mühendislik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...