24 / 04 / 2024

Ender Demirtaş kimdir

Ender Demirtaş kimdir

Sanayi sitelerinin geniş alanlara taşınması gündeme geldi. TOSİAD İstanbul Şube Başkanı ve EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç mimar Ender Demirtaş, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Edd Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edd Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Demirtaş tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecinde mülk sahiplerine tavsiyeler!

EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Ender Demirtaş, dönüşüm sürecine giren mülkiyet sahiplerini bilgilendirdi. Hissedarlara ve mülk sahiplerine tavsiyelerde bulundu.

Konut alırken bunlara dikkat ediyor musunuz?

EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş, ev alınırken dikkatlice araştırma yapılmasının şart olduğunun altını çizerken bu konuda önerilerde bulundu.

Ev alırken dikkat edilmesi gereken 6 nokta!

EDD Yapı Yön. Kur. Bşk. Ender Demirtaş, ev alınırken dikkatlice araştırma yapılmasının şart olduğunun altını çizerken bu konuda önerilerde bulundu.

Sanayi sitelerinde kentsel dönüşüm geniş alanlara taşınacak!

Sanayi sitelerinin geniş alanlara taşınması gündeme geldi. TOSİAD İstanbul Şube Başkanı ve EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç mimar Ender Demirtaş, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Nuran Demirtaş kimdir?

İnşaat Mühendisi Nuran Demirtaş kimdir? Nuran Demirtaş, bugüne kadar hangi projelerde, hangi görevlerde yer aldı? Nuran Demirtaş, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Nuran Demirtaş..

Ahmet Demirtaş kimdir?

İnşaat Mühendisi Ahmet Demirtaş, Hatay Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Ahmet Demirtaş kimdir? Ahmet Demirtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat Mühendisi Ahmet Demirtaş...

Ender Vardar kimdir?

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. Peki, Ender Vardar kimdir? İşte Ender Vardar...

Mücahit Demirtaş kimdir?

Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüten Demirtaş kimdir? Mücahit Demirtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mücahit Demirtaş, Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine ne zaman getirildi?

Mahmut Demirtaş kimdir?

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Demirtaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Demirtaş...

Ender Özışık kimdir?

Mimar Ender Özışık kimdir? Mimar Ender Özışık bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Ender Özışık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ender Özışık..

Mustafa Ender Coşgunçay kimdir?

Mimar Mustafa Ender Coşgunçay kimdir? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor?

Ender Demirtaş kimdir Haberi

Ender Demirtaş kimdir

Uzun yıllardır gündemde olan sanayi bölgelerinin kentsel dönüşüm çerçevesinde yenilenmesi konusu, var olan kentsel dönüşüm kapsamında sanayi sitelerinin daha geniş alanlara taşınmasını ve dönüşüme giren bölgelerin bütünlüklü bir bakış açısıyla değerlendirilmesini öne çıkardı.


Sanayideki Kentsel dönüşümün 3 ayaklı sac ayağı!


TOSİAD İstanbul Şube Başkanı ve EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç mimar Ender Demirtaş, dönüşümü yapabilmek için belli bir bütçe gerektiğini ve devletin tek başına bunu yapmasının mümkün olmadığını dile getirdi. Demirtaş , “Sanayideki dönüşüm için yatırımcılar gerekiyor, üç ayaklı bir sac düşünün, bir tarafında mevcut mülkiyet sahipleri, bir tarafında yatırımcı, bir tarafında da hukuku devam ettirmesi için bir devlet yani kamu kuruluşu gerekiyor”dedi. Ayrıca uzun zamandır kent içerisinde kalmış sanayi sitelerinde üretim yapan esnafın psikolojik bir baskıya maruz kaldığını belirten...