16 / 04 / 2024

Endonezyanın başkenti taşınma

Endonezyanın başkenti taşınma

İrili ufaklı binlerce adadan oluşan Endonezya’nın Devlet Başkanı Widodo’nun, ülkenin başkentini ana ada olan Java’dan taşınacağını açıkladı.

Evinden taşınmak zorunda kalanlara 11 bin TL taşınma yardımı verilecek! Taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında hasarlı durumdaki konutlar tek tek yıkılıyor. Devlet, bu konutlarda yaşayanları mağdur etmeyeceğini açıklayarak, 11 bin TL taşınma yardımı vereceğini duyurdu. Peki taşınma yardımı nasıl alınır? 

İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı!

Mega kent İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı... İşte Prof. Dr. Celal Şengör'ün o açıklamaları...

Migros'ta beyaz peynir 69, piliç baget 68, pastırma 55 TL! Yüzde 36'ya varan dev indirim bugün başladı! 

Migros'ta yüzleri güldüren Birlikten Berekete indirimleri peş peşe açıklandı. Beyaz peynir 69, piliç baget 68, pastırma 55 TL! Yüzde 36'ya varan dev indirim bugün başladı! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Depremzedelere taşınma yardımı başladı mı? 15 bin TL taşınma yardımı hangi tarihte yatırılacak?

Depremden etkilenen bölgelerde evlerini kaybeden ya da taşınmak isteyen vatandaşlara yönelik devletin yaptığı yardım ödemelerinden biri olan taşınma yardımı, başvuru yapanların doğrudan hesaplarına yatırılıyor. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur? Taşınma yardımı ödemeleri  başladı mı?

Cumhurbaşkanı açıkladı! Depremzedelere 15 bin TL taşınma yardımı başladı… Nasıl başvurulacak?

Alınan kararla afetzede vatandaşlara yapılacak 15 bin lira taşınma yardımı ödemelerinin başladığı haberini bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur?

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü üçüncü aya taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Kasım ayında yüzde 0,5 azaldı ve 1 milyon 427 bine gerileyerek düşüşünü 3. aya taşıdı.

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 2 Ekim 2022 altın fiyatları..

Kuyumculuğun başkenti olan Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu yüzlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkentinde 2 Ekim 2022 altın fiyatları….

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 23 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 23 Eylül 2022 altın fiyatları.

Altının başkenti altın fiyatlarını resmen açıkladı! İşte 20 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları 

Altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen açıklandı. Peki, altının başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte,  altının başkenti Kahramanmaraş 20 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün ne kadar? Herkes bu rakamları merak ediyor!

Kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları belli oldu. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş 18 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında pazartesi şoku! Altının başkentinde altın fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bu rakamlara bakın!

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen belli oldu. Herkesin merak ettiği altın fiyatları bugün ne kaç lira oldu? İşte kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 13 Eylül 2022 altın fiyatları...

Endonezyanın başkenti taşınma Haberi

Endonezyanın başkenti taşınma

Dünyanın en kalabalık ülkeleri arasında bulunan ve irili ufaklı 17 binden fazla adadan oluşan Endonezya’nın başkentinin taşınılması planlanıyor. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Endonezya Planlama Bakanı Bambang Brodjonegoro, kabine toplantısının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Brodjonegoro, “Devlet Başkanı Widodo, önemli bir karar alarak ülkenin başkentini, ana ada olan Java’dan taşımayı tercih etti.” ifadelerini kullandı.

Taşınılacak yeni merkezin daha belirlenmediğini söyleyen Planlama Bakanı Brodjonegoro, Brezilya, Malezya ve Kazakistan örneklerine bakıldığında, başkent Cakarta’nın Java kıyılarından taşınmasının 10 yıla yakın bir süre alabileceğini...