29 / 03 / 2024

Endüstriyel ormanlık alanları

Endüstriyel ormanlık alanları

Ülkemizdeki endüstriyel ormanlık alanların artırılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Turan Çanacık tarafından kuruldu.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Önemli tarafından kuruldu.

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafaıl Babayev tarafından kuruldu.

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadin Demir tarafından kuruldu.

Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Arzu Kazındır tarafından kuruldu.

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Köse tarfından kuruldu.

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Gökgöz ve Onur Kalender ortaklığında kuruldu.

Ormanlık alanlar artık imara açılamayacak!

Orman Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile doğal afetlere maruz kalan ormanlık alanların statülerinin korunarak bu alanların imara açılamasının ve yapılaşmanın önüne geçilecek.

Köknar Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köknar Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kalem tarafından kuruldu.

Endüstriyel ormanlık alanları Haberi

Endüstriyel ormanlık alanları

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ülkemizdeki endüstriyel ormanlık alanların artırılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Aycan, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Aycan, ''Dünya nüfusunun artması ile birlikte, sınırlı doğal kaynaklar ihtiyaçlara yetmemektedir. Bunlardan birisi de ormanlardır. Gelişen ve gelişmiş dünya ülkelerinde endüstriyel ormanlara daha fazla ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir'' diye konuştu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'ın soruları:
1- Ülkemizdeki toplam alanlarımız ne kadardır?
2- Ülkemizdeki endüstriyel orman miktarı ne kadardır?
3- Bu miktarlar orman endüstrimiz için yeterli midir?
4- Endüstriyel ormanları artırmak için ne gibi çalışmalarınız, planlarınız vardır?
5- Endüstriyel orman yatırımcılarını destekliyor musunuz? Nasıl? Desteklemeleri arttırmayı düşünüyor...